Mircea Badea, comentariu tare după ce Clotilde Armand a fost urmărită penal de Parchet

Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN

Mircea Badea a comentat citarea lui Clotilde Armand într-un dosar penal în care a fost acuzată de ANI de incompatibilitate și conflict de interese. 

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a ajuns azi de dimineață la Parchetul Curții de Apel București, în dosarul în care a fost acuzată de ANI de incompatibilitate și conflict de interese. În această seară, la postul de televiziune Antena 3 CNN, realizatorul TV Mircea Badea a făcut un comentariu interesant pe acest subiect.

„Deci este urmărită penal? Eu o susțin! Dânsa a fost votată de cetățenii Sectorului 1 care este, după părerea mea, cel mai hidos sector din București“, a precizat Mircea Badea.

„Dânsa mai e la USR, că Nicușor Dan nu mai e la USR“, a întrebat realizatorul TV. 

CITEȘTE ȘI        -      Clotilde Armand este suspectă. Primele declaraţii la ieşirea de la Parchet

Moderatorul Răzvan Dumitrescu a confirmat că primarul Clotilde Armand este membru al Uniunii Salvați România.

„Atunci, aștept să vină, totuși, acel domn foarte activ, domnul Drulă, să spună cum facem, pe bază de principii, cu urmărita penală. Eu o susțin! Eu nu dau doi bani pe urmărirea penală, dar ei dădeau mulți bani pe urmărirea penală“, a spus Mircea Badea.

„Conform standardelor USR, nu ale mele, - eu nu dau doi bani pe dosarul penal, pe orice dosar penal - orice astfel dosar e de penal. Numai „penal“ aveau în gură. Dânșii mai sunt de acord cu ei înșiși? Ce zice domnul Drulă la faza asta?“, s-a întrebat, în emisiunea de la Antena 3 CNN, Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI         -        Andrei Caramitru s-a luat „cu mâinile de cap“ când a aflat de noul dosar care o vizează pe Clotilde Armand / „Prostie pură! Nu prea văd cum Dumnezeu o să poată sa scape“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel