Mircea Badea: Dana Budeanu comite un meltenism și mai mare decât acești oameni

Dana Budeanu
Dana Budeanu

În mintea Danei Budeanu, sărăcia și bogăția sunt date de perdeluța din avion.

VEZI ȘI: Dana Budeanu, reacție de necontrolat. L-a umplut de ridicol pe Ciolacu: Pentru prezidențiale, e ca și cum te-ar pupa o persoană cu variola maimuței

Această gândire a stârnit amuzamentul lui Mircea Badea care a spus că cine gândește așa n-a înțeles nimic despre bogăție și sărăcie.

„Mă asaltează Instagram cu diverse prestații ale Danei Budeanu. Nu m-aș fi apucat acum să comentez dacă nu aș fi crezut că este reprezentativă pentru o anumită categorie de persoane. Văd o retorică absolut simplistă cu săracii și bogații. Aud expresii de genul: „Merg la bogați” / „Băi, săracilor”... foarte simpliste de sar greierii din călcâiele exprimărilor. Haideți să vedem ce spune Dana Budeanu!”, a zis Mircea Badea.

Ce a zis Dana Budeanu

„Știți pe ăia care intră în avion și se opresc la primul rând? De ce te oprești, cu toți în spatele tău, să te uiți? La ce te uiți? Vrei să-ți faci selfie cu scaunul? Ai locul 18? Mergi lanț. Ai locul tău și apoi mai este WC-ul. De ce te oprești la rândurile 1,2,3 și te holbezi? Voi știți că se stă pe burduf trei ore din cauza unora care își fac poze cu locul 1 și locul 2? Du-te lanț la săraci, acolo unde ai loc. La început, când intri în avion, sunt locurile pentru bogați, apoi sunt cele de săraci”, a zis Dana Budeanu.

Mircea Badea comentează ce a spus Dana Budeanu

„Facem abstracție de accentul de Bariera Vergului... deși pot și eu să vorbesc așa dacă trebuie și dacă sunt mai ușor de înțeles. Dar haideți să vorbesc normal. Prima parte din prestația domniei sale este corectă. Nu este doar despre Dana Budeanu, am văzut această abordare cu „la bogați / la săraci” - de cele mai multe ori absolut ridicole și prostești - peste tot. Să te oprești să faci poze cu locurile de la business este de-un meltenism absolut. Dar dânsa nu se oprește aici.

Dânsa comite un meltenism și mai mare decât ăia care se opresc și se pozează la business, deși ei nu stau la business. Și oricum dacă ai sta la business, tot este de melteni să te pozezi că stai la business. 

Dana Budeanu zice: „Tu stai la săraci, du-te la săraci, că tu nu stai la bogați”.

În același avion, stau și bogații, și săracii, dar bogații stau în primele rânduri și, după ei, se trage o perdeluță. Și apoi, după perdeluță, vin - vezi Doamne - săracii. Dana Budeanu zice ca săracii să se ducă în rândul 18, lângă WC. Cu toată dragostea... dar și la business stai lângă WC pentru acolo este WC-ul din față. Și la business stai lângă WC. Lucrurile nu funcționează așa. Dacă definiția sărăciei este dată de o perdeluță... înseamnă că nu am înțeles nici bogăția, nici sărăcia”, a zis Mircea Badea.     

„Dacă ești bogat... zbori privat. Bogații nu zboară la business. Bogații zboară cu avion privat. Și nu în sensul neapărat că au ei avion privat, dar îți poți închiria avion privat. Dana Budeanu, bogații nu merg la business. Nu arăți că ești bogat dacă mergi la business. Nu acesta este criteriul bogăției. Dacă bogăția este criteriul pe care vreți să-l scoateți în față, zburați cu avionul privat. Diferența dintre bogăție și sărăcie nu are cum să fie dată de o perdeluță a aceluiași avion”, a concluzionat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel