Mircea Badea, după ce președintele Austriei a fost mușcat de câinele Maiei Sandu: Nu mai bine îl boteza Schengen?

Mircea Badea, după ce președintele Austriei a fost mușcat de câinele Maiei Sandu: Nu mai bine îl boteza Schengen? / Foto: Instagram Maia Sandu
Mircea Badea, după ce președintele Austriei a fost mușcat de câinele Maiei Sandu: Nu mai bine îl boteza Schengen? / Foto: Instagram Maia Sandu

Vezi în articol reacția lui Mircea Badea,  după ce câinele Maiei Sandu, Codruț, l-a mușcat de mână pe președintele Austriei.

Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit despre incidentul de la Chișinău, acolo unde câinele Maiei Sandu, Codruț, l-a mușcat de mână pe președintele Austriei.

VEZI ȘI: Câinele Maiei Sandu, Codruț, l-a mușcat de mână pe președintele Austriei - Foto / Video

"Câinele președintei Maiei Sandu, Codruț... pe câinele Maiei Sandu îl cheamă Codruț, bun, eu am văzut că dânsa s-a pozat cu o doamnă pe care o cheamă Codruța, sper că nu... e un câine de pază. Câinele președintelui Maia Sandu, Codruț, l-a mușcat de mână pe liderul de la Viena în timp ce acesta se apleca să îl mângâie. Pe de altă parte, preşedintele Austriei a declarat că regretă decizia ţării sale de a bloca aderarea României la Spaţiul Schengen. A declarat înainte sau după ce l-a mușcat? Asta aș vrea să știu. Lăsați asta cu Schengen mai bine. Nu mai bine îl boteza pe câine Schengen?

Mircea Badea: Codruț e frate doar cu românul, nu este și cu austriacul

Mie mi se pare mult mai bine - Schengen. Codruț, cum Codruț? Câinele Codruț a fost adoptat de Maia Sandu după ce a fost găsit în stradă, lovit de o mașină. În urma incidentului câinele a rămas fără un picior, săracul. Vă dați seama, e exact genul de câine pe care l-ar adopta Maia Sandu.

Maia Sandu a spus că "Codruț face parte din echipa noastră de la Președenție de vreo 7 luni, după ce a fost găsit în stradă lovit de o mașină. Din păcate nu am reușit să îi salvăm lăbuța, dar după câteva luni de tratament acum aleargă în trei picioare". Și nu numai că aleargă bucuros în trei picioare, dar și mușcă mâna care mângâie. Deci, totuși, știrea e aproape suprarealistă. Deci președintele Austriei mușcat de câinele Maiei Sandu. Doamnă, da cum? Nu e un câine blând? S-o fi uitat la televizor și o fi aflat și el de la televizor că austriecii sunt cu rușii. Codruț e frate doar cu românul, nu este și cu austriacul", a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel