Mircea Badea, ironie despre Dana Budeanu și Marcel Ciolacu / video

Dana Budeanu
Dana Budeanu

De remarcile Danei Budeanu din timpul „interviului” cu Marcel Ciolacu s-au amuzat mulți, inclusiv Mircea Badea.

„Atributul dumneavoastră principal este vocea”, i-a spus ea liderului PSD, într-unul din numeroasele mini-discursuri patetice cu care a punctat emisiunea.

„Vă crede lumea, de aceea ați trecut așa. Nu știu dacă știți care este atributul dvs principal în ochii oamenilor: atributul dvs principal este vocea. Este timbrul dvs vocal, este ceea ce transmiteți. Când vorbiți, liniștiți. Noi oamenii, am obosit. Căutăm liniște, căutam să ne calmăm din această nebunie. Însă, dumneavoastră liniștiți. Asta înseamnă că sufletul dumneavoastră este liniștit. Înăuntru este liniște.

Dacă nu ai avea liniște, nu ai avea cum să aduci bine. Probabil că vedeți binele din jurul dumneavoastră și alegeți să vedeți doar binele din jurul dumneavoastră pentru că așa puteți înainta”, a explicat Dana Budeanu.

Marți seară, în timpul emisiunii „În gura presei” nu mergea sunetul clipului în care Marcel Ciolacu a anunțat că vrea să candideze la alegerile prezidențiale, moment în care Mircea Badea a făcut o glumă pornind de la lingușelile Danei Budeanu.

„Nu îl avem pe Marcel Ciolacu și cu sonor? Auzi, poate nu am pierdut nimic. Îl avem și cu sonor? Oricum mie îmi era suficientă și imaginea. Cum a zis Dana Budeanu? Aveți o voce liniștitoare. Atunci haideți să auzim cu voce cu tot, ca să ne liniștim, că altfel rămâneam dra#ului neliniștiți doar cu imaginea”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Dana Budeanu, reacție de necontrolat. L-a umplut de ridicol pe Ciolacu: Pentru prezidențiale, e ca și cum te-ar pupa o persoană cu variola maimuței

Marcel Ciolacu a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat oficial că va candida la alegerile prezidențiale din România. Decizia sa a fost comunicată într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat dorința de a reprezenta toți românii care, în ultimii 20 de ani, nu s-au simțit ascultați sau reprezentați. Marcel Ciolacu a adăugat că este pregătit să lupte pentru o Românie corectă și bine organizată, care să ofere sprijin tuturor cetățenilor care muncesc cinstit. El a afirmat că viitorul mandat prezidențial ar trebui să fie despre o țară de care românii să fie mândri în fiecare clipă.

„Am decis să candidez pentru funcția de președinte al României!Le voi cere colegilor mei, la Congresul PSD din 24 august, să îmi ofere, prin votul lor, onoarea de a lupta pentru toți cei care, în ultimii 20 de ani, nu s-au simțit reprezentați, nu s-au simțit auziți și care și-au pierdut speranța într-un Președinte al TUTUROR, care să se bată pentru drepturile întregii societăți!

Vreau să le asigur tuturor românilor un viitor în care să existe speranța unei vieți mai bune, în bunăstare și pace.Cred că marea așteptare a românilor este aceea ca bogăția, produsă prin dezvoltarea economică a României din ultimii ani, să ajungă la cât mai mulți dintre cei care au muncit ca lucrul acesta să se întâmple! Eu CRED că mandatul viitorului Președinte al țării trebuie să fie despre o Românie corectă, bine organizată, care are grijă de toți românii care muncesc cinstit! Sunt PREGĂTIT ca, alături de toți cei care cred și simt la fel, să lupt pentru ca românii să trăiască într-o țară de care să fie mândri în fiecare clipă!”, a spus Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel