Mircea Badea: Mă simt jignit de prestaţia lui Bute

Mircea Badea a comentat, duminică seara, la emisiunea "În gura presei" prestația lui Lucian Bute din meciul cu Carl Froch, în urma căruia pugilistul român a pierdut în mod lamentabil. Badea este de părere că stafful lui Bute ar fi vândut meciul.

"Mi se pare că am o datorie să vorbesc despre acest meci. Într-un fel şi eu pierdut acest meci pentru că nu am văzut, în România cel puţin, un susţinător public, la nivel de media, mai frenetic decât mine în ceea ce-l priveşte pe Lucian Bute", a afirmat Badea.

 Mai mult, Badea consideră că ar fi penibil să nu abordeze acest subiect întrucât ceea ce s-a întâmplat la Nottingham a fost "o monstruozitate".

 În opinia realizatorului, modul în care Bute a pierdut titlul mondial IBF în faţa lui Carl Froch nu a fost o înfrângere. Badea este de părere că stafful lui Bute ar fi vândut meciul.

 "Mulţi spun că a fost o înfrângere, dar a fost un dezastru. Eu mă simt jignit de prestaţia lui Lucian Bute pentru că am investit energie şi expunere publică, având încredere în profesionalismul său", a spus Badea.

 Realizatorul emisiunii "În gura presei" nu a găsit nicio explicaţie rezonabilă şi raţională pentru dezastrul care s-a întâmplat la Nottingham.

 "Eu nu a văzut aşa ceva în viaţa mea(...). După 20 de ani de box, nu poţi să spui că ai o zi proastă şi să te retragi în corzi, e ceva complet ilogic. Meciul a fost vândut de staff, ori Bute a fost drogat", a conchis Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel