Mircea Badea spune că "s-a terminat cu miorlăiala" după realegerea lui Nicuşor Dan ca primar al Capitalei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Mircea Badea a explicat cum vede realegerea lui Nicuşor Dan în funcţia de primar general al Capitalei. Exit poll-urile arată că Nicuşor Dan a înregistrat o victorie facilă în Bucureşti.

"La primul mandat puteam spune că s-a încercat cu dumnealui, că avea şi ONG-ul ăla cu salvarea Bucureştiului, era o alternativă. Acum, odată reconfirmat, s-a terminat cu miorlăiala. Să se termine cu asta că în Bucureşti nu e apă caldă. Şi cu orice fel de miorlăială. Este reconfirmat, şi cu un scor foarte mare. Şi cu asta trebuie să se închidă miorlăiala, care pentru mine este insuportabilă. 

La fel, realegerea doamnei Clotilde Armand, dacă se întâmplă, nu mă surprinde. Şi acolo ar fi reconfirmare, se închide orice miorlăială. Cu parcul, care nu e aranjat, cu tufişul... gata, se închide. Fără nicio discuţie. 

Ceea ce m-a surprins, dacă e să mă surprindă ceva la alegerile astea, m-a surprins scorul urieşesc luat de alianţa asta contra naturii, Nicu şi Marcel. Şi nu mă refer la procent, ci la numărul efectiv de voturi. Că dacă se duceau 10 oameni la vot şi cinci din ei erau cu alianţa asta, procentul tot ăsta era. 

Ce vreau să zic este că lipsa unei alternative a dus la scorul urieşesc al alianţei. Eu am o nuanţă însă. Astăzi au fost 40 de grade. Eu nu mă duceam la vot azi. Deci oamenii s-au dus să îi voteze, e număr uriaş de voturi. Pentru mine asta este de Doamne fereşte", a declarat Mircea Badea la Antena 3. 

Nicuşor Dan a fost întrebat dacă bucureştenii vor mai avea probleme cu apa caldă 

După ce au fost anunţate rezultatele primelor exit poll-uri, Nicuşor Dan a fost întrebat dacă bucureştenii vor mai avea probleme cu apa caldă în 2028, când i se va termina al doilea mandat. 

"Vom mai avea avarii. Dar vom fi la 50% din reţea deja reabilitată. Deci vom mai avea avarii, dar nu va mai fi problema principală a bucureştenilor", a declarat Nicuşor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel