Mircea Geoană anunță că e aproape de o decizie privind revenirea în politica românească 

Inquam Photos / Virgil Simonescu
Inquam Photos / Virgil Simonescu

Mircea Geoană pare tot mai aproape de anunțul privind candidatura sa la alegerile prezidențiale. 

Mircea Goană spune în continuare că atât timp cât este încă la NATO nu poate face nici un fel de anunț politic. 

"Sunt tot mai aproape de o decizie şi nu vă ascund faptul că, mergând în ţară şi vorbind cu diaspora românească atât de mare şi de importantă, într-un fel mă încarc cu aşteptările, cu speranţele şi cu grijile oamenilor, dar ştiţi bine că am şi obligaţii profesionale la NATO şi atâta vreme cât sunt la NATO nu pot să fac niciun anunţ şi niciun pas decisiv, pentru că nu ar fi corect faţă de organizaţia pe care o reprezint. Răspunsul meu, care sper să fie un răspuns care să vă dea un pic de încredere, este acela că sunt tot mai aproape de momentul în care voi lua o decizie cu privire la eventuala mea revenire în politica românească", a precizat Mircea Geoană. 

Acesta a mai precizat că sondajele realizate în ultima perioadă arată nevoia unei schimbări profunde în România. 

"Suntem într-o altă etapă. Cred că românii au nevoie în clipa de faţă de un alt proiect politic, făcut altfel, diferit şi cred că sondajele atât de mult invocate de unii lideri politici indică nevoia de o schimbare mai profundă în România", mai spus Geoană.

Mircea Geoană, mesaj pentru pesediști

Geoană spune că relația lui cu Partidul Social Democrat este una veche, dar și că votanții și simpatizanții social-democrați sunt foarte importanți pentru el. 

"Nu poţi să revendici votul nimănui. Trebuie să îl meriţi. Vorbim de susţinerea partidelor şi astfel de conversaţii... Cred că cel mai important lucru este să te bucuri de încrederea oamenilor. Evident că relaţia mea cu PSD este o relaţie veche. M-am bucurat să conduc un partid atât de important în România şi evident că votanţii, simpatizanţii şi aleşii locali ai PSD, ca şi ai altor partide, sunt foarte importanţi pentru mine", a declarat Mircea Geoană. 

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Geoană a fost prezent la Botoşani la lansarea cărţii "Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel