Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la prezidențiale. VIDEO din culise

captură video
captură video

Mircea Geoană și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale. 

Citește și: Jens Stoltenberg, mesaj pentru Mircea Geoană: „Îți doresc toate cele bune în următoarele proiecte”

”Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată! Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună. România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism. Haideți să renaștem împreună!” anunță Mircea Geoană. 

Discursul de lansare

Puteam să vă propun o ţară perfectă. Să mă prezint drept politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar ştim că nu asta este realitatea. Nu suntem perfecţi. Eu nu sunt perfect. Ţara noastră nu este perfectă. Dar ştiţi ce putem face? Putem să muncim. Să ne suflecăm mânecile şi să construim împreună o ţară în care fiecare voce contează şi fiecare vot se vede. Candidez la Preşedinţia României pentru că ştiu că avem nevoie de o schimbare adevărată. Nu va fi ușor, nu vă promit miracole, dar vă promit ceva real, voi fi aici pentru fiecare dintre voi, voi fi un președinte pentru toți, pentru tineri și pentru pensionari, pentru românii de acasă și pentru cei din diaspora, pentru toți românii, indiferent de etnie sau religie. Voi fi președintele oamenilor, nu al partidelor. Pentru mine, nu există PSD-iști, liberali, USR-iști, suveraniști sau UDMR-iști. Sunt aici să vă reprezint pe toți” a spus Mircea Geoană în clipul de lansare a candidaturii la alegerile prezidențiale. 

Vezi mai mult în video: 

Mircea Geoană a făcut mai multe declarații după ce a fost decorat cu Ordinul NATO "Serviciul Merituos" de către Jens Stoltenberg.

"M-am emoționat. Domnul secretar general, în primul rând trebuie să îți mulțumesc ție că ai făcut o foarte bună alegere atunci când m-ai ales în urmă cu 5 ani. A fost privilegiul vieții mele să lucrez alături de tine și să îmi reprezint țara - România - la cârma acestei alianțe alături de liderul care a transformat lucrurile cel mai mult în ultimii ani. Domnule secretar general Jens Stoltenberg, de fapt aplauzele merg și către dumneavoastră", a spus Mircea Geoană.

"Într-un fel sau altul, unii îl numesc destin, dar cumva m-a ales pe mine și pe familia mea, de altfel, mă bucur că familia mea frumoasă se află alături de mine astăzi.... cumva ne-a ales pe noi să fim în această călătorie prin care aducem o fostă țară comunistă acolo unde de fapt aparținem - în familia democrației, în familia libertății, alături de celelalte familii similare, unde avem parte de respect și prosperitate. Într-adevăr, am început cariera asta fiind ambasador în anii 90, încercam la vremea respectivă să fac ca țara mea să adere la NATO și acum pot să vă mărturisesc, după 5 ani în care am fost la cârma NATO, că este un vis care s-a realizat și în același timp simt că mi-am îndeplinit misiunea. Citește aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel