Mircea Geoană, mesaj la început de an școlar: “Meseria e brățară de aur” rămâne un slogan la modă și astăzi - Video

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mircea Geoană a transmis mai multe îndemnuri elevilor, părinților și profesorilor, la început de an școlar.

Citește și - A început școala! Primul modul durează până pe 25 octombrie. Calendarul complet

”Început de an școlar, emoții, pregătiri pentru cei mici, pentru adolescenți, pentru părinți… Ceea ce vă doresc, e ceea ce mi-am dorit și eu când eram elev și student, ceea ce mi-am dorit copiilor mei, vă urez și vouă să vă bucurați de școală, să mergeți la școală, să nu abandonați școala și să aveți încredere că dacă înveți o meserie, poți să ai o viață împlinită. Prea mulți dintre copiii noștri, mai ales din mediile mai sărace, de la țară, copiii de rromi, din cartierele mai sărace ale marilor orașe, n-au acces la o școală de bună calitate. Este mare păcat!

Este un preț pe care îl vom plăti și acum, și în viitor

Este un preț pe care îl vom plăti și acum, și în viitor. De aceea, sper din toată inima ca educația să redevină o adevărată prioritate națională. Investind în dascălii noștri, sunt atât de importanți și de multe nu vorbim suficient de mult, și suficient de mult respect față de munca fantastică pe care o au pentru ne educa copiii. Părinții, avem cu toții un rol, ne implicăm în viața școlii, în viața copiilor noștri, iar noi ca societate, și mai ales liderii politici, trebuie să readucă educația ca principală prioritate națională pentru România, acum și pentru toți anii care au venit acum încolo”, a spus Mircea Geoană, la început de an școlar, în cadrul unui clip postat pe pagina sa de Facebook.

“Meseria e brățară de aur”

“Meseria e brățară de aur” rămâne un slogan la modă și astăzi. Și vă îndemn să mergeți cu drag la școală, să nu abandonați școala și să aveți încredere că dacă învățați o meserie, puteți avea o viață împlinită.Îmi doresc ca educația să redevină o adevărată prioritate națională, o șansă și pentru copiii din mediile defavorizate, prea mult timp lăsați în urmă. Mult succes, dragi copii! Putere de muncă dascălilor și părinților!“, a scris Mircea Geoană, la descrierea clipului postat.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel