Mircea Geoană vă spune pe cine să votați la alegerile din 2024 / video

Inquam Photos / Virgil Simonescu
Inquam Photos / Virgil Simonescu

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a transmis un mesaj de la Târgul Gaudeamus.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, își lansează cartea „Bătălia pentru viitorul României” la Târgul de carte Gaudeamus. În cadrul ceremoniei de prezentare a cărții, oficialul Alianței Nord-Atlantice a dat un sfat românilor pentru alegerile de anul viitor.

„Vă spun un singur lucru! Alegerile de anul viitor sunt cele mai importante alegeri din ultimii 30 de ani din România. Nu am avut un moment mai important. A fost momentul tranziției de la Ion Iliescu la Emil Constantinescu, au mai fost alte momente, am candidat și eu, dar vă spun că niciunele din alegerile din trecut nu se compară cu cele de acum. Începe un ciclu istoric nou!

Sunt alegeri în SUA, sunt alegeri în Europa și România are obligația să-și aleagă, la nivel de primari, consilieri, parlamentari și europarlamentari oamenii care sunt cei mai potriviți! Vă rog eu din inimă să alegeți oamenii care vi se par cei mai potriviți. Chiar dacă de multe ori ne înșelăm când îi votăm. Votați și mergeți și căutați oameni cei mai buni“, a spus secretarul general adjunct al NATO.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel