EXCLUSIV  Mirel Palada, haz de necaz pe seama USR / video

 Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Au trecut patru ani de când USR ne promitea apă caldă și căldură.

Și da, avem apă caldă, dar... sub formă de apă rece și căldură sub formă de frig, a spus sociologul Mirel Palada. În 2024, locuitorii Bucureștiului îngheață în apartamente și se spală cu apa încălzită pe aragaz. Dar măcar Nicușor Dan ne-a încălzit cu glumele. Râzi și te încălzești. Vom vedea dacă oamenii își vor aminti de promisiunile USR, de acum patru ani, atunci când vor vota în 2024. Vom vedea cum va funcționa memoria scurtă a oamenilor la vremea când vor merge la urne. Lumea trebuie să-și aducă aminte de aceste promisiuni eșuate înainte de a decide pentru viitor.

2. -imagine fara descriere- (nicusor-dan-apa-calda_26356600.jpg)

3. -imagine fara descriere- (nicusor-dan_56930300.jpg)

Sociologul Mirel Palada a făcut haz de necaz pe seama acestui subiect. El a zis că, de patru ani, amenii au apă caldă sub formă de apă rece și căldură sub formă de frig.

„Acum patru ani, cei de la USR aveau tupeul și îndrăzneala să vină cu afișele acelea absolut delirante în care ziceau că: „nu îmi vine să cred că trebuie să votez ca să am apă caldă”. Și au câștigat alegerile pe baza acestei harneli. Acum, de patru ani, oamenii au apă caldă sub formă de apă rece și căldură sub formă de frig”, a zis Mirel Palada la DC News și DC News TV în emisiunea „Ce se întâmplă”.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

VEZ ȘI: Exproprierile și blocajul lui Nicușor Dan la Podul Ciurel. Ce spune Ciprian Ciucu despre proiectul care ar rezolva criza traficului din Sectorul 6 - https://www.dcnews.ro/exproprierile-si-blocajul-lui-nicusor-dan-la-podul-ciurel-ce-spune-ciprian-ciucu-despre-proiectul-care-ar-rezolva-criza-traficului-din-sectorul-6_946934.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel