Mister total: Unde a fost dus Navalnîi, după deces? Cadavrul lui nu a ajuns la morgă

foto: PA Images via Reuters Connect
foto: PA Images via Reuters Connect

Este confirmată moartea lui Aleksei Navalnîi, însă unde este trupul neînsuflețit al acestuia? 

UPDATE: Kira Yarmysh a anunțat că autoritățile ruse nu vor preda familiei trupul neînsuflețit până când nu se vor încheia investigațiile. 

Cadavrul lui Aleksei Navalnîi nu a ajuns la singura morgă din Salekhard, orașul din apropierea închisorii în care a murit Navalnîi, a declarat sâmbătă un angajat, pentru Reuters, prin telefon.

Purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi, Kira Yarmysh, a confirmat sâmbătă că acesta a murit, invocând o notificare oficială dată mamei acestuia, Lydumila, și a cerut ca trupul lui Navalnîi să fie predat imediat familiei sale. 

Citește și: Navalnîi avea un mesaj pentru cazul în care este ucis. Tim Lister, jurnalistul care a documentat otrăvirea cu noviciok: Nu mi-a venit să cred cum arăta

Potrivit Radio Liberty, Liudmila Navalnaia a zburat sâmbătă dimineaţă de la Moscova către oraşul Salekhard, din districtul autonom Iamalo-Neneţ, conform EFE, citat de Agerpres. Ulterior, mama opozantului s-a deplasat cu maşina în oraşul Harp, unde se află închisoarea IK-3, în care fiul ei a fost transferat în decembrie anul trecut. 

Liudmila Navalnaia, care a declarat că nu vrea să primească condoleanţe, se întâlnise cu fiul ei în acelaşi loc la 12 februarie. "Era sănătos şi fericit că trăieşte", a scris vineri mama politicianului pe Facebook.

Mama opozantului rus era însoţită de avocatul lui Aleksei Navalnîi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel