MM Stoica: „Cred că Olăroiu va pleca”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Managerul general al echipei Steaua a declatat că actualul antrenor, Cosmin Olăroiu, nu va rămâne pe banca tehnică a roş-albaştrilor în seznul următor şi că există deja o listă cu cinci nume din care patronul Gigi Becali să aleagă.

“Avem mai multe variante pentru postul de antrenor. Aşteptăm răspunsul lui Oli, dar cred că va pleca. Vom avea de ales dintr-o listă de cinci nume. Sunt antrenori pe care i-am evaluat şi pentru fiecare am argumente pro şi contra. Depinde ce va alege patronul. Hagi ar fi un nume greu pe listă. Nu e vorba de Hagi, el e angajat în alte proiecte, a declarat Mihai Stoica la DigiSport.

Oficialul stelist a adăugat că partida cu CFR Cluj, din deplasare, este foarte importantă pentru echipa din Ghencea. “Steaua trebuie să bată la CFR şi nu este uşor, dar nici Gaz Metan nu a câştigat deja meciul de la Craiova. Probleme sunt, avem atâţia jucători care sunt accidentaţi. O cupă europeană e foarte puţin pentru noi, dar după acest sezon dezastruos e bine şi doar atât. E foarte important meciul cu Dinamo. Dacă vom câştiga, vom intra direct în play-off-ul Ligii Europa, din postura de cap de serie, şi am avea şanse reale de a participa în grupele Europa League”, a mai spus Stoica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel