Moarte stupidă, după ce un bărbat s-a împiedicat de ușa mașinii de spălat vase și a căzut într-un cuțit

foto: Freepik
foto: Freepik

Neatenția duce uneori la tragedii.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Italia a suferit un accident tragic, în care și-a pierdut viața. El a căzut după ce s-a împiedicat de ușa deschisă a mașinii de spălat vase și, în urma căzăturii, un cuțit s-a înfipt în piciorul său, secționându-i artera femurală. Informația a fost relatată de Rotalianul. Bărbatul a sângerat masiv, ceea ce a dus la un deces rapid.

„O tăietură accidentală, dar care s-a produs într-o zonă extrem de sensibilă a corpului. Bărbatul, care era pensionar și locuia singur, a murit într-un timp foarte scurt, în urma hemoragiei”, au declarat autoritățile. Acestea nu au considerat necesară efectuarea unei autopsii.

Rudele bărbatului au fost îngrijorate când nu au reușit să-l contacteze și au luat legătura cu autoritățile. Atât polițiștii, cât și ambulanțierii, sosiți la domiciliul bărbatului, au constatat, cu regret, decesul acestuia și nu au mai putut interveni pentru a-i salva viața. Un accident atât de nefericit servește drept memento tragic al necesității de a fi precauți și de a acorda atenție măsurilor de siguranță în viața de zi cu zi.

Artera femurală este una dintre cele mai mari și mai importante artere din corp,  fiind principalul vas de sânge care furnizează oxigen membrelor inferioare. De aici și debitul mare de sânge care i-a adus sfârșitul bărbatului în doar câteva secunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel