Moartea lui Navalnîi, aproape inexistentă pentru televiziunile din Rusia - Video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Moartea lui Alexei Navalnyi a fost discutată pe larg de presa din afara Rusiei, însă nu și în interiorul țării conduse de Putin.

Decesul celui mai aprig critic al lui Vladimir Putin și liderul de facto al opoziției din Rusia a fost prezentată pe scurt, pe toate televiziunile din țară, notează Sky News.

De exemplu, prezentatoare Olga Skabeyeva, de la televiziunea de stat rusă, cunoscută ca 'păpușa de fier' a lui Putin a vorbit puțin mai mult de 30 de secunde despre moartea lui Navalnyi în cele cinci ore combinate ale emisiunii sale de astăzi (două părți separate de 2,5 ore).

Jurnalistul Francis Scarr, care monitorizează televiziunile rusești pentru BBC, a relatat cât de puțin a fost acoperită moartea lui Navalnyi, într-o serie de postări pe platforma X.

Video

Mai mult, a fost nevoie de mai mult de 40 de minute de emisie pentru ca postul Russia 1 să menționeze decesul, acordând 35 de secunde pentru acest incident.

La știrile NTV, prezentatorul a citit un text după 32 de minute. Un fapt bizar s-a petrecut când un invitat la un talk-show a încercat să-și prezinte condoleanțele, însă prezentatorul Andrei Norkin 'l-a tăiat' din emisie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel