Mobilizare uriașă de forțe pentru găsirea Raisei, fetița de 2 ani din Breasta, Dolj, care a dispărut / Update

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Căutările fetiţei de doi şi cinci luni din comuna Breasta, Dolj, care a dispărut, luni, de la locuinţa părinţilor, au continuat pe timpul nopţii. Marți dimineață, copila a fost găsită moartă.

Update

DIn nefericire, fetița a fost găsită moartă. Aceasta ar avea urme de ștrangulare.

Știrea inițială

Conform IPJ Dolj, poliţişti, jandarmi, pompieri, dotaţi cu dispozitive de termoviziune, lucrători Salvamont Gorj şi Salvamont Vâlcea (cu drone cu termoviziune) împreună cu sprijinul unui număr semnificativ de voluntari, conducători ATV şi moto-cross au continuat căutarea pe o suprafață de aproximativ 15 km pătraţi. Totodată, de la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al MAI care a oferit sprijin aerian.

Pentru moment, fetiţa nu a fost găsită. Căutările urmează a fi continuate şi în marți. La data de 27 mai, ora 12,30, poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta au fost alertați de un bărbat, din comuna Breasta, că vecina sa, Stan Raisa Maria Nicoleta, de 2 ani şi 5 luni, a plecat voluntar de la locuinţa părinţilor ei, vecinii apelantului, şi nu a mai revenit.

Semnalmente fetiţei sunt: înălţime 100 centimetri, greutate 12-14 kilograme, ochii căprui, părul şaten, scurt, ondulat. La momentul dispariției, minora purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru și era desculţă. Persoanele care deţin informaţii utile privind minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată secție de poliţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel