Model ucrainean, într-o ținută ”creativă” la deschiderea Săptămânii Modei de la New York

Sursa foto Twitter Business Ukraine mag
Sursa foto Twitter Business Ukraine mag

Modelul ucrainean Alina Baikova, a făcut furori cel puțin în mediul online cu apariția sa la deschiderea Săptămânii Modei de la New York. 

Nu se știe încă câți au apreciat ținuta sa ”creativă”, cert este însă că ucraineanca a transmis un mesaj foarte clar prin aparația sa. În razboi și în modă este permis orice... 

Primul dintre cele două sezoane majore de modă din 2023 în care designerii americani și-au expus ultimele colecții este programat a început pe 10 februarie, cu câteva spectacole având loc înainte de data oficială de începere. 

Săptămâna modei din februarie aduce designeri care revin, printre care Sergio Hudson, Christian Siriano, Proenza Schouler și Brandon Maxwell, precum și Kate Barton, Heron Preston și Zimo, care își încep săptămâna modei de la New York, toți prezentându-și colecțiile de toamnă/iarnă 2023. 

NYFW se desfășoară oficial de la 10 februarie până la 15 februarie pe calendarul Consiliului Creatorilor de Moda din America. Există câteva evenimente pre-calendar, inclusiv spectacole de la  Christian Siriano și Victor de Souza

Care este scopul săptămânii modei?

Din punct de vedere istoric, Săptămâna Modei de la New York a servit ca o modalitate de a prezenta creațiile designerilor prin prezentări și spectacole pe podium pentru jurnaliștii de modă și cumpărătorii de magazine.

 Din 1993 până în 2009, spectacolele s-au desfășurat sub corturi albe la Bryant Park din Midtown Manhattan, mutându-se mai departe în centrul orașului în 2010, la Lincoln Center, înainte de a-și găsi casa actuală în centrul orașului, la Spring Studios, în 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel