Moment artistic spontan în holul Universității de Arhitectură „Ion Mincu” din București. Rectorul Marian Moiceanu: Am găsit o pianină, am șters-o de praf, am pus-o la intrare și iată ce a ieșit!

captură video
captură video

Mai multe piese clasice au răsunat în holul Universității de Arhitectură din București. Timpul parcă a stat în loc și, preț de câteva minute, doar muzica a contat.

Rectorul Universității de Arhitectură „Ion Mincu” din București, Marian Moiceanu, a surprins un act artistic excepțional din clipa în care a adus o pianină veche în holul instituției.

"Zilele trecute am găsit într-un colț de odaie al școlii o pianină. Am șters-o de praf și am pus-o în holul de la intrare să văd ce se întâmplă. Iată ce a urmat" a spus prof. Moiceanu.

Un tânăr pasionat de muzică s-a așezat în fața instrumentului și a început să cânte o piesă din repertoriul clasic. La scurt timp s-au strâns în holul universității tot mai mulți studenți, curioși de ce se întâmplă dar și fascinați, deopotrivă, de momentul artistic unicat. Nu a fost singurul care a cântat la pianină. Au urmat și alții, fiecare cu talentul și cu stilul lui, astfel că reprezentația din hol a semănat tot mai mult cu o suită cu mai multe acte în același spectacol.

Iată și câteva fragmente din interpretarea de senzație care, pe bună dreptate, a transformat holul universității într-o sală de concert:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel