Moment de cumpănă pentru Mircea Geoană. ”Am avut și diagnostic greșit de două ori”

Mircea Geoană a dezvăluit momentul greu prin care a trecut când a crezut că are ”o boală foarte, foarte gravă”. 

Mircea Geoană, candidat independent la Președinție, a povestit miercuri seară, la Antena 3, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Fostul numărul doi al NATO a punctat că în prezent ”sănătatea mea este perfectă, pentru că la NATO analizele se fac o dată la trei luni de zile”.  

”N-a fost ceva atât de dramatic, dar a fost un moment de cumpără. Am avut și diagnostic greșit de două ori. Am avut și câteva momente în care chiar am crezut că va fi o boală foarte, foarte gravă, apropo de Bunul Dumnezeu și de medici buni. Am depășit acel moment relativ ușor”, a spus Mircea Geoană, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea pentru ”Sinteza zilei”.

”A fost un moment de încercare”

El a subliniat că nu a lipsit nicio zi de la serviciu. ”Am putut să muncesc, dar, într-un fel, chiar dacă a fost o formă relativ ușoară a acestei boli de care suferă foarte multă lume, a fost pentru mine un moment în care am înțeles că trebuie să-i dai sens vieții, am înțeles cât de importantă este sănătatea în general pentru noi, oamenii”, a spus Mircea Geoană.

Candidatul independent a adăugat că, în acel moment, a ”întrevăzut ce s-ar putea întâmpla și ce se întâmplă cu foarte mulți dintre semenii noștri din țară și din străinătate când apare această cumpănă în viață”. 

”Fac o cruce mare, Dumnezeu m-a ocrotit, am avut parte și de medici buni, am avut parte și de o familie care a fost alături de mine. A fost un moment de încercare, nu atât de dramatic, dar suficient de mult ca să mă trezească puțin la ceea ce înseamnă rostul vieții, pentru ce suntem pe acest pământ”, a conchis Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel