Momente de panică la Asia Express: "Am simțit că nu mai pot să respir. Îmi bătea inima foarte tare. A fost prea mult"

Diseară, de la ora 20:00, la Antena 1 începe etapa a patra a competiției Asia Express - ultima din Thailanda. 

Se anunță o bătălie aprigă pentru un Joker ce aduce un avantaj hotărâtor, care poate răsturna ordinea de pe traseu. Dar miza cea mare este imunitatea, care vine la pachet cu pașaportul de Malaezia.

După plecarea echipei Andrei Ursu – Vlad Condurache la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șapte echipe care se luptă pentru marele premiu și trofeul sezonului 7 Asia Express. Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu sunt concurenții care continuă în această seară aventura de la capătul lumii. Cea de-a patra etapă le va aduce ultimele provocări pe pământul Thailandei.

Astfel, echipa care va câștiga imunitatea va fi propulsată direct în etapa a cincea, care se va desfășura în următoarea țară de pe traseu, Malaezia. Cu atât mai valoros este Joker-ul, prima țintă de pe traseu în ediția de diseară, întrucât un avantaj cu greutate poate aduce câștigătorii Joker-ului foarte aproape de imunitate. 

"Am crezut că sunt la capătul puterilor"

Probele vor fi, așadar, în concordanță cu asemenea mize esențiale. Concurenții vor face un slalom uriaș printr-un peisaj exotic cu plaje și vor explora pământuri acoperite cu păduri de mangrove și lacuri sărate. Frumusețea locurilor nu va reuși să atenueze, însă, presiunea cursei.

”Am simțit că nu mai pot să respir. Îmi bătea inima foarte tare. Am crezut că sunt la capătul puterilor, am făcut un atac de panică”, a povestit Anca Țurcașiu despre prima zi extrem de solicitantă a etapei a patra. ”Eu suport durerea de felul meu. Dar asta a fost prea mult pentru mine... Să plâng de durere nu prea mi s-a întâmplat până acum. Într-o primă fază, a fost durerea insuportabilă. Apoi au venit anxietatea, panica, frica... Tot ce s-a întâmplat a fost un șoc pentru organismul meu”, a spus Oana Paraschiv după una dintre probe.

Echipele vor ajunge la termele de sare, unde vor munci din greu, cărând zeci de kilograme de sare, și vor căuta comori pe întinderile de nisip pentru a rezolva noi misiuni ingenioase. Cine va câștiga amuleta și Joker-ul, dar și ce provocări vor apărea pe traseul spre imunitatea cea mare telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la ora 20:00.

Echipele care au pornit în această competiție

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care au pornit în această competiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel