Momente pasionale la Insula Iubirii. S-a dat frâu liber dorințelor: "O seară de eliberare!"

Unul dintre cupluri va părăsi Insula Iubirii imediat ce va afla rezultatul voturilor, în vreme ce un ultim party din această aventură îi va purta pe protagonişti de la bucurie la tristeţe şi de la agonie la extaz.

Ultima petrecere va da frâu liber sentimentelor: „A fost o seară plină de momente pasionale, de sărutări şi de tachinări! O seară de eliberare!”, va mărturisi una dintre ispitele celui de-al şaptelea sezon. Cine sunt protagoniştii, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate astăzi şi mâine, de la 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Ultima petrecere de pe Insula Iubirii dă frâu liber sentimentelor

După o zi de neuitat pe Insula iubirii, presiunea uriaşă a alegerilor a trecut pe umerii ispitelor. La un bonfire special, acestea au fost nevoite să nominalizeze un cuplu pentru care testul se va termina înainte de final. Ca juraţi delegaţi de insulă, ispitele nu au voie să greşească. Cine va rămâne până la sfârșitul testului? Și cine va pleca înainte de finish? Insula le-a dat ispitelor toate informațiile ca să ia hotărârea corectă.

Pentru că insula arată tot ce trebuie văzut. Insula face să cadă măștile. Insula scoate la lumină adevărul ce se încerca din răsputeri a fi ascuns. În seara aceasta, telespectatorii vor putea afla decizia lor, în cadrul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat de la ora 20:00, la Antena 1.

Tot diseară, o ultimă petrecere pe Insulă îi va purta pe participanţii celui mai dur test de fidelitate de la bucurie la tristeţe şi de la agonie la extaz. Pentru că aşa este Insula Iubirii: o trecere continuă de la Paradis la Infern şi invers. Îngeri şi demoni vor ieşi la iveală, şi nu doar prin costumaţiile pe care participanţii le vor purta.

Totodată, petrecerea va fi cea care le va oferi participanţilor prilejul perfect pentru a se descătuşa: „A fost o seară plină de momente pasionale, de sărutări şi de tachinări! O seară de eliberare!”, va mărturisi una dintre ispitele celui de-al şaptelea sezon.

Cine sunt protagoniştii acestei scene, dar şi ce cuplu va pleca acasă înainte de vreme, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate astăzi şi mâine, de la 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel