Momente pline de dramă pe Insula Iubirii: Cristina și Andrei, față în față la ultima ceremonie a focului

Sursa foto: Spectacola
Sursa foto: Spectacola

Cristina și Andrei, participanți la "Insula Iubirii", au fost unul dintre cele mai discutate cupluri din acest sezon.

După un deceniu de căsnicie, au decis să își testeze relația, o alegere care s-a dovedit a fi nepotrivită, având în vedere evoluția lor în emisiune. Andrei a uitat-o rapid pe Cristina și s-a apropiat de ispita Diandra, petrecând întreaga perioadă în Thailanda comportându-se ca un adevărat cuplu.

Tensiunea se simțea în aer chiar din primele momente în care Cristina s-a prezentat la ultima ceremonie a focului. "Sunt sleită de puteri, Andrei m-a transformat complet, m-a pus la pământ", a spus ea. 

Andrei, așa cum ne-a obișnuit, a învinovățit-o pe Cristina pe toată durata bonfire-ului. Cuplul cu cea mai mare miză - o căsătorie de zece ani, a început să se atace la vederea imaginilor compromițătoare. Conexiunea dintre Andrei și ispita Diandra, așa cum mărturisește chiar el, a început chiar din prima zi. 

"Tot timpul, în toți acești 10 ani, am fost nefericit cu tine. Punct!", a spus Andrei. "Tu căutai perfecțiune, iar eu nu sunt un om perfect", i-a răspuns Cristina. Au urmat imaginile în care Cristina apărea în prezența ispitei Eric. "Ție îți plac ăștia înalți, așa, ca el. Ți-ai găsit dulapul perfect", i-a spus Andrei.

Ea a spus că nu a vrut să se răzbune pe Andrei pentru că a înșelat-o, și că a subliniat în discuțiile cu Eric faptul că încă mai are sentimente pentru soțul său. Au urmat o serie de discuții aprinse, pline de reproșuri. 

La marea întrebare "cum veți părăsi insula?", Cristina și Andrei au răspuns în cor "singuri!". "Adio", a fost ultimul cuvânt pe care Cristina i l-a adresat soțului ei. 

La vederea Diandrei, fața lui Andrei s-a luminat. Întrebată cum a fost experiența ei pe insulă, Diandra a răspuns "tot ce nu mi-am dorit vreodată, am ajuns să-mi doresc aici". El a spus că vrea să plece de pe insulă cu ea. Din păcate pentru el, răspunsul ei a fost unul negativ. Diandra va părăsi insula așa cum a venit, singură.

Cristina și Eric s-au revazut în fața lui Radu Vâlcan. Au conturat epitajul celor trei săptămâni petrecute în Thailanda și și-au luat rămas bun. Cristina a declarat că vrea să plece împreună cu ispita, răspunsul lui Eric fiind, la rândul său, afirmativ. 

La două săptămâni de la încheierea filmărilor, Cristina i-a cerut lui Andrei să se mute din casa lor. Au divorțat pe 8 aprilie anul acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel