Momentul adorabil când un husky îi arată unui cățel cu trei picioare cum să meargă. Clipul emoționant a ajuns viral (VIDEO)

Tim și Nemo, captură video TikTok
Tim și Nemo, captură video TikTok

Iată cum un prieten bun poate fi de ajutor în cele mai grele momente chiar și în lumea animalelor!

Povestea virală a început așa:

Tiny Tim a fost adus la un adăpost pentru animale din Canada și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență în 28 august. Cu toate că patrupedul a reușit să supraviețuiască, din păcate, a fost necesară amputarea unui picior.

Cățelul se află acum în proces de recuperare după operație și și-a făcut deja prieteni la centrul pentru animale. Aici l-a întâlnit pe Nemo, un câine din rasa husky siberian, care a fost și el adus acolo cu ceva timp în urmă, tot pentru recuperare. Ambii câini sunt din rasa husky. Tiny Tim are aproximativ două luni, în timp ce Nemo are șapte luni. „Tim s-a descurcat de minune”, a declarat Manahan. Cei doi împărtășesc o conexiune specială, iar Nemo a fost cel care l-a învățat pe Tiny Tim să meargă după pierderea lăbuței.

Videoclipul postat pe TikTok îl arată pe Nemo țopăind energic într-o cameră, în timp ce își ține laba dreaptă din față ridicată. Tiny Tim calcă imediat pe urmele lui Nemo și încearcă să-l imite, semn că lecțiile încep să dea roade.

@northernreachnetwork Little Tiny Tim being taught to walk with e legs like his foster bro Nemo. His amputation was today. He is doing well. #puppytiktok #northernreachrescuenetwork #rescue #dogsoftiktok #puppies #tripod #love #cute #puppies ♬ Funny - Gold-Tiger

Erin Manahan, directorul organizației canadiene de salvare a animalelor Northern Reach Network, a mărturisit că l-a salvat pe Tiny Tim după ce acesta a fost atacat de un alt câine, în timp se juca afară. Din cauza faptului că în apropiere nu existau medici veterinari, patrupedul a fost trimis la Northern Reach din Thunder Bay pentru a primi tratament.

Videoclipul a strâns milioane de vizualizări de când a fost postat pe platforma de socializare. „Oh, doamne! Ce moment, ce relație!”/ „Se vede că cei doi se iubesc”/ „Mi-au dat lacrimile! Extrem de emoționant”/ „Uimitor cât de repede se adaptează câinii la situațiile grele” / „Cel mai frumos lucru pe care l-am văzut”, sunt doar câteva din comentariile pe care utilizatorii de TikTok le-au lăsat la videoclip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel