Momentul când o cântăreață celebră a căzut pe scenă după ce a suferit un AVC - Video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @wirestock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @wirestock

Una dintre cele mai populare cântăreţe s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert.

Citește și - Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitoriu sau definitiv

Este vorba despre artista Marinella. Aceasta se află la terapie intensivă joi, după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC) chiar în timpul unui concert susţinut miercuri la emblematicul Odeon antic de la poalele Acropolei din Atena, au indicat surse spitaliceşti, transmite AFP.


Înregistrările filmate din tribune arată cum cântăreaţa de muzică folk, în vârstă de 86 de ani, se prăbuşeşte pe scenă în timpul spectacolului.

Video

Youtube video image

Marinella a suferit un "accident vascular cerebral grav". Se află la terapie intensivă, a indicat spitalul unde a fost admisă, într-un comunicat dat publicităţii joi, citat de Agerpres.

Cântăreaţa, a cărei carieră se întinde pe mai bine de şase decenii, a reprezentat Grecia la concursul Eurovision din 1974, competiţie câştigată de grupul suedez ABBA cu piesa "Waterloo". 

Citește și - La ce tensiune se face accident vascular cerebral? Ce poți face pentru a îl preveni

Primul lucru pe care îl poți face pentru a preveni accidentul vascular cerebral e să slăbești. Obezitatea, însă și complicațiile legate de aceasta, precum diabet sau hipertensiune, cresc șansele de a face AVC. În situația în care ești o persoană supraponderală, trebuie să încerci să slăbești cel puțin cinci kilograme. Pentru a ajunge la acest fapt, trebuie să eviți să consumi alimente bogate în grăsimi saturate. De asemenea, să nu mănânci mai mult de 1500 – 2000 de calorii într-o zi. Totodată, este nevoie să faci mai multă mișcare, respectiv mers pe jos, alergat, aerobic, volei, tenis.

Pe de altă parte, dacă obișnuiești să bei cantități mari de alcool, zi de zi, află că trebuie să renunți la acest obicei dăunător. Încearcă să consumi alcool cu moderație, pentru a preveni accidentul vascular cerebral. Alege să bei un singur pahar de vin pe zi, în special de vin roșu, pentru că este o sursă nemaipomenită de resveratrol, un factor de protecție a inimii și a creierului.Vezi continuarea articolului aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel