Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru, surprins pe camerele de la ZOO. A fost atât de aproape să fie sfâșiată / VIDEO

captură video
captură video

Iată cum o femeie era să sfârșească tragic după ce a încercat să mângâie un... tigru.

Moment de inconștiență sau... ce? O femeie este căutată de autorități după ce a escaladat un gard și a încercat să atingă un tigru bengalez de peste 220 de kilograme la Grădina Zoologică Cohanzick din Bridgeton, New Jersey. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care a fost la un pas să fie mușcată de animalul feroce.

Femeia, a cărei identitate rămâne încă necunoscută, a trecut de gardul de lemn care separă vizitatorii de incinta tigrilor. Într-un videoclip publicat de poliție și preluat de News 12 New Jersey, se vede cum aceasta încearcă să atragă tigrul, întinzând mâna prin gardul de sârmă. Tigrul a reacționat imediat, încercând să o prindă, dar femeia s-a retras rapid, evitând în ultimul moment un atac care putea să-i fie fatal.

Youtube video image

Într-o postare pe Facebook, Departamentul de Poliție din Bridgeton a inclus o fotografie cu un semn de avertizare aflat lângă incinta tigrilor, care indică clar: „Nu vă cățărați peste gard. Trecerea peste orice gard al grădinii zoologice este împotriva ordonanței orașului 247-C.” Poliția a subliniat din nou acest avertisment, avertizând că încălcarea regulilor poate duce la restricționarea accesului sau chiar la interzicerea permanentă în grădina zoologică.

John Medica, Director de Recreere și Afaceri Publice pentru City of Bridgeton, a declarat pentru revista People că siguranța vizitatorilor și bunăstarea animalelor reprezintă priorități de top pentru grădina zoologică. „Orice comportament al vizitatorilor care plasează animalele, personalul și membrii publicului într-o situație potențial periculoasă este inacceptabil și va fi abordat în consecință.”

Cei doi tigri bengalezi care se află în Grădina Zoologică Cohanzick au fost donați în 2017 de o grădină zoologică din Carolina de Nord. Tigrul implicat în incident, recunoscut ca fiind al doilea cel mai mare după tigrul siberian, este cunoscut pentru dimensiunile și  forța sa impresionante.

De remarcat că tigrul bengalez nu este neapărat mai agresiv decât alte subspecii de tigru, cum ar fi tigrul siberian sau tigrul de Sumatra. Comportamentul unui tigru, inclusiv agresivitatea, depinde mai mult de circumstanțele individuale, precum mediul în care trăiește, experiențele anterioare și modul în care este tratat.

Tigrii, în general, sunt animale teritoriale și pot deveni agresivi dacă simt că teritoriul lor este amenințat sau dacă sunt provocați. Deși tigrul bengalez este puternic și poate fi periculos, nu este corect să spunem că este mai agresiv decât alte subspecii doar pe baza apartenenței sale. Agresivitatea variază între indivizi și nu între subspecii.

Cert este că oamenii ar trebui să respecte cu strictețe semnele și regulile din grădinile zoologice pentru a-și asigura propria siguranță și pentru a proteja animalele. Aceste semne sunt puse pentru a preveni accidentele și pentru a menține un mediu sigur atât pentru vizitatori, cât și pentru animale. Ignorarea acestor avertismente poate duce la situații periculoase și la stres pentru animale, care pot reacționa imprevizibil dacă se simt amenințate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel