Momentul în care vicepreședinta Kamala Harris "a pierdut deja alegerile", dezvăluit de "Nostradamus al sondajelor din SUA" 

Colaj capturi de ecran / Foto: Video Youtube PBS NewsHour / Kamala Harris
Colaj capturi de ecran / Foto: Video Youtube PBS NewsHour / Kamala Harris

Renumitul sociolog Frank Luntz a dezvăluit momentul exact în care Kamala Harris și-a pierdut șansa la alegeri.

În cadrul unui interviu la CNN, miercuri, Luntz, cunoscut și sub numele de „Nostradamus al sondajelor din SUA”, a declarat despre candidata democrată că stătea bine în sondaje până când „s-a blocat” după ce și-a concentrat atenția asupra lui Donald Trump.

„A avut cele mai bune 60 de zile de campanie dintre toți candidații la președinție din istoria modernă,” a spus Luntz.

„Și apoi, în momentul în care s-a întors împotriva lui Trump, concentrându-se pe el și spunând 'nu votați pentru mine, votați împotriva lui,' atunci totul s-a blocat”, a spus sociologul.

Luntz a adăugat că Trump este „definit” deoarece „nu câștigă” și „nu pierde” în alegeri, în timp ce oponentul său este „mai puțin bine definit.”

„Iar dacă ea continuă să definească această cursă doar ca 'votați împotriva lui Trump,' va rămâne în punctul în care se află acum și anume punctul în care deja pierde,” a adăugat Luntz.

A doua zi, Luntz a declarat pentru NewsNation că cel mai probabil câștigătorul va fi decis de votanții nehotărâți.

„Cred că în acest moment, în ceea ce privește susținerea, Trump are avantajul. În ceea ce privește plafonul voturilor potențiale, Harris are avantajul”, susține acesta.

Un nou sondaj șocant a arătat că Harris rămâne în urma performanței lui Joe Biden din 2020

Un nou sondaj șocant a arătat că Harris rămâne în urma performanței lui Joe Biden din 2020.

Un sondaj realizat sâmbătă de New York Times/Siena College a descoperit că, în general, Harris este înaintea lui Trump cu 66% față de 27% printre alegătorii probabili din New York City.

Dar aceasta este cu 11 puncte în urma președintelui Biden, care a obținut 76% din voturi în NYC, comparativ cu 23% pentru Trump la ultimele alegeri prezidențiale.

Cu doar opt zile până la alegerile din 2024, Harris a recunoscut că nu este bună la a gândi rapid, în urma întâlnirii CNN de săptămâna trecută, unde a participat alături de Anderson Cooper în statul-cheie Pennsylvania.

"Ce slăbiciuni aduci la masă, Kamala Harris, și cum plănuiești să le depășești?"

Un lucrător din comerțul cu amănuntul, Joe Donahue, a întrebat vicepreședintele „ce slăbiciuni aduci la masă, Kamala Harris, și cum plănuiești să le depășești?” la evenimentul live de miercuri.

Harris, în vârstă de 60 de ani, a răspuns că „s-ar putea să nu fiu rapidă în a avea un răspuns” cu privire la „o problemă specifică de politică uneori”, deoarece îi place să o „cerceteze” mai întâi.

„Voi dori să studiez acest lucru. Uneori, sunt un fel de geek, recunosc. Unii ar putea considera că acesta este un dezavantaj, mai ales dacă ești într-un interviu sau ești întrebat despre o anumită întrebare, iar așteptările sunt să ai răspunsul corect imediat. Dar așa funcționez eu”, a spus Harris.

Deși și-a lansat campania prezidențială pe un ton optimist, Harris l-a atacat recent pe adversarul ei republican, etichetându-l inclusiv drept „fascist” și comparându-l cu Hitler.

Ea a lansat un atac dur asupra lui Trump săptămâna trecută, în timp ce vorbea în fața casei sale de la Observatorul Naval al Statelor Unite.

În timpul discursului său, vicepreședintele a citat un interviu pe care fostul șef de cabinet al lui Trump, John Kelly, l-a acordat pentru New York Times, în care spunea că Trump vorbea adesea admirativ despre Hitler în timpul mandatului său la Casa Albă.

„Este extrem de îngrijorător și incredibil de periculos că Donald Trump l-ar invoca pe Adolf Hitler - omul responsabil pentru moartea a 6 milioane de evrei”, a spus Harris.

„Donald Trump devine din ce în ce mai instabil și imprevizibil, iar într-un al doilea mandat, oameni precum John Kelly nu ar fi acolo pentru a fi bariere împotriva tendințelor și acțiunilor sale”, a completat aceasta.

„Așadar, concluzia este aceasta: știm ce își dorește Donald Trump. Își dorește putere nelimitată. Întrebarea în 13 zile va fi: ce își doresc oamenii din America”, s-a întrebat retoric candidata democraților, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel