Momentul unic cu un pui de gorilă care se ridică pentru prima dată în picioare. Reacția mamei face totul - VIDEO

capură video Instagram
capură video Instagram

În momentul în care puiul s-a ridicat, mama gorilă a făcut un gest pe care doar la oameni îl mai vezi!

Bruno, un pui de gorilă în vârstă de aproape trei luni de la grădina zoologică Fort Worth din Texas, s-a ridicat pentru prima dată în picioare cu ajutorul mamei sale, Gracie. Momentul a fost surprins de personalul grădinii zoologice și postat online. În videoclip, Bruno poate fi văzut ținându-se de mâna lui Gracie în timp ce se ridică de la sol și stă în picioare pentru câteva secunde.

Potrivit îngrijitorilor, Bruno a încercat recent să se ridice, întinzând mâna către mama sa și sprijinindu-se de ea chiar și atunci când aceasta încerca să doarmă. Gestul este de-a dreptul emoționant tocmai pentru astfel de reacții vedem, de regulă, doar la oameni, atunci când o mamă își ajută bebelușul să facă primii pași.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

„Puii de gorilă cresc și se dezvoltă mult mai repede decât bebelușii umani, așa că, deși Bruno are doar aproximativ 2 luni și jumătate, el este foarte pregătit să se ridice în picioare”,  a spus grădina zoologică. Bruno, o gorilă de câmpie vestică, aparține unei specii aflate în pericol de dispariție, conform Uniunii Internaționale pentru Conservare a Naturii. Venit pe lume în luna noiembrie din părinții Gracie și Elmo, Bruno este a doua gorilă de câmpie vestică născută la Grădina Zoologică din Fort Worth, conform informațiilor de pe site-ul grădinii zoologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel