O lume întreagă a rămas fără cuvinte după ce Monica Anghel a slăbit miraculos 25 de kilograme. Artista, prezentă în platoul Antena Stars, a dezvăluit meniul care a ajutat-o să slăbească atât de mult.
Iată care este meniul Monicăi Anghel care a ajutat-o să slăbească 25 de kilograme.
„Dimineața putem mânca un ou fiert cu 50 grame de brânză și un ardei gras. Și o ceașcă de cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Trebuie să bem lichide, multe lichide. Dacă este vară trebuie să bei trei litri de lichide. Apoi, gustarea poate fi formată dintr-un măr sau o felie de ananas sau 15-20 sâmburi migdale.
La prânz putem să avem așa: o ciorbiță de legume care poate să fie și cu carne și cu ou bătut pe deasupra. Fără pâine. Sau putem să avem vrăbioară de vită. Sau vita o înlocuim cu mușchiuleț de porc, cu salaltă verde, cu rucola, câteva roșii chery, cu pătrunjel. Mai avem o gustare înainte de masa de seară care poate să fie un kefir sau o sana cu 0.7 sau 0.9 % grăsime.
Seara mâncăm un bol mare cu salată verde, cu verdețuri multe și lângă putem să punem un pește alb sau piept de curcan. Dacă te culci la 12 noaptea ultima masă trebuie să fie la ora 20:00”, a explicat Monica Anghel la Antena Stars.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu