Monica Bîrlădeanu, relație cu Valeriu Gheorghiță: "Este un bărbat "absolut necăsătorit", liber de orice obligaţie"

Sursa foto colaj: Monica Bîrlădeanu / Valeriu Gheorghiță
Sursa foto colaj: Monica Bîrlădeanu / Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță. Cei doi au fost surprinși împreună în Bulgaria, în timp ce se aflau în jacuzzi.

"Dragilor, ştiu că circulă o ştire cu informaţii eronate vis-a-vis de relaţia mea personală şi, ca să nu vă faceţi gânduri sau să vă puneţi întrebări, îmi doresc să aflaţi adevărul direct de la mine: partenerul meu de viaţă e un bărbat "absolut necăsătorit", liber de orice obligaţie. Nu e o relaţie ascunsă, doar că am acest principiu de care mă ţin, să nu vorbesc public despre viaţa mea personală. Vă îmbrăţişez tare", a declarat Monica Bîrlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram. 

Contactat de VIVA!, PR-ul actriței, Aprilia Ivanov, a făcut câteva declarații pe această temă.

"Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa.” a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu.

În prezent manager al Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, al SRI, Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut după ce a fost preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) și raporta zilnic numărul de vaccinați.

Citește și:

Monica Bârlădeanu, regrete și compromisuri: Nu faci decât să-ţi nimiceşti sufletul...

Î urmă cu ceva timp, Monica Bârlădeanu vorbea despre regretele și compromisurile făcute.

"Sunt multe alegeri pe care le-aş face altfel astăzi, sunt multe drumuri pe care n-aş fi mers, dar valoarea erorilor din spate nu e decât educaţională, aceea de a ştii pe viitor ce să nu mai faci. În rest, autoflagelarea cred că trebuie mărturisită unui duhovnic, la fel şi regretele, iar apoi lăsat biciul din mână, căci nu vei face decât să-ţi nimiceşti sufletul şi să-ţi sabotezi viitorul", a spus Monica Bârlădeanu pentru okmagazine.ro.

Ce compromisuri nu ar mai face

"N-aş mai renunţa la viaţa spirituală pentru nimic în lume, nu m-aş mai micşora pentru nimeni, n-aş mai avea teamă să spun răspicat ce-mi doresc", a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel