Monica Bellucci confirmă zvonurile despre noua ei relație

Sursa foto Twitter Monica Belucci @aMonicaBellucci
Sursa foto Twitter Monica Belucci @aMonicaBellucci

Zvonurile despre noua relație a frumoasei actrițe Monica Belucci au fost confirmate.

Fotografiile (vezi AICI) surprinse de paparzzi îi arată pe regizorul Tim Burton (64 de ani) și Monica Bellucci (58 de ani) sărutându-se de Ziua Îndrăgostiților pe o stradă din Santa Monica, California.

De asemenea, cuplul a mers braț la braț înainte ca el să o înconjoare cu brațul când au intrat într-un restaurant, potrivit relatărilor Pagesix.

Deși cei doi sunt prieteni de mai bine de 15 ani, se zvonește că au început să se întâlnească după Festivalul de Film Lumière din Lyon, Franța, în octombrie 2022.

Monica Bellucci a participat la festival în calitate de invitat de onoare și i-a oferit regizorului Premiul Lumière pentru întreaga viață.

Postul francez Paris Match a relatat că Burton și actrița italiană s-au întâlnit în 2006 pe treptele Festivalului de Film de la Cannes, dar s-au ”apropiat” în culisele festivalului Lumière.

Burton a fost căsătorit cu actrița Helena Bonham Carter, de care s -a despărțit în 2014, după 13 ani de relație. După ce s-au întâlnit pe platourile de filmare din ”Planeta maimuțelor” în 2001, Burton și Carter au colaborat la mai multe filme împreună, printre care ”Charlie și fabrica de ciocolată”, ”Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” și ”Alice în țara Minunilor."

Cât despre Monica Bellucci, ea și artistul Nicolas Lefebre s-au despărțit în 2019.

Înainte de această relație, ea a fost căsătorită cu Vincent Cassel din 1999 până în 2013. Ea și vedeta ”Ocean's Twelve” au două fiice: Deva, 18 ani, și Léonie, 12 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel