Monica Gabor, mesaj de Sărbători pentru admiratori, din America

Monica Gabor, fostă doamnă Columbeanu, îi îndeamnă pe români să se bucure de Sărbătorile de iarnă, fără a uita însă și de cei din jur, mai puțin norocoși.

"Iartă, iubește, zâmbește, exprimă-te, relaxează-te, ajută un bătrân, acceptă un compliment, ascultă-ți prietenii, reia un proiect abandonat, fii înțelegător cu tine și cu alții, uită-te la un album cu fotografii, pictează un tablou, ascultă tăcerea, amintește-ți întotdeauna că nu ești singur, spune-le celor dragi cât de mult îi iubești, imaginează-ți că astăzi nu ai nici o grijă, joacă-te cu un copil, citește o carte bună, alege-ți o stea pe cer, fii copil încă o dată, dă-ți voie să mai și greșești, lasă-i pe alții să te ajute, renunță la ce nu-ți place, îndeplinește-ți promisiunile, privește atent o floare, cumpără-ți ceva ce îți dorești de mult, speră că ceea ce-ți dorești se va îndeplini, ajută-i pe alții, respiră profund, fă-ți un cadou, iubește și iartă! Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să fie pentru voi ca niște izvoare din care veți sorbi fericirea, sănătatea, iubirea și liniștea sufletească iar acestea să nu sece niciodată! Sărbători fericite, dragii mei! ", a scris Moni pe rețeaua de socializare Facebook.

Mulți din cei care au citit mesajul fostei doamne Columbeanu nu au rămas indiferenți și i-au apreciat gândurile felicitând-o pentru urările scrise.

"Frumos spus, Monica. M-au liniștit aceste cuvinte.Mulțumesc și sărbători de poveste!",  "Pe lângă faptul că ești foarte frumoasă, ești sensibilă și inteligentă. Bravo! Dumnezeu să-ți ajute să-ți împlinești visele!" sau "În lumea asta plină de oameni răi,aceste cuvinte frumoase ne-au mângâiat sufletul ,lucru pentru care îți mulțumim și îți dorim să treci cu brio prin toate încercările vieții,multă sănătate și într-o bună zi să te bucuri din toata inima alături de fetița pe care o iubești.Te apreciem pentru că ești o luptătoare cu bun simț,lucru mai putin întâlnit în zilele noastre,și să știi că vom fi mereu alături de tine sunt doar trei dintre mesajele postate de prietenii Monicăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel