Monica Pop, după ce a văzut enormitățile care s-au scris despre ea: E pentru prima dată când mă bucur că părinții mei nu sunt în viață. Dacă erau și vedeau așa ceva?

Monica Pop / Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Monica Pop / Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Prof. univ. dr Monica Pop a făcut precizări după noile zvonuri și fake news-uri apărute pe internet.

Monica Pop acuză că imaginea ei a fost folosită, din nou, pentru promovarea unui 'medicament minune care redă vederea fără intervenţie'. Medicul oftalmolog face apel la cetățeni să nu creadă în reclamele înșelătoare de pe internet, fiind totodată deranjată de faptul că a mai circulat și un fake news că ar fi murit.

'Sunt niște nenorociți care folosesc nume de medici cunoscuți, nu doar al meu. Sunt câțiva în situația asta, dar eu sunt pe primul loc. Nu știu de ce m-au ales. Ei inventează tot felul de lucruri. Fac un nou apel la populație! Să nu creadă nimeni reclamele de pe Facebook. Sunt înșelătorii ordinare. Oamenii aceștia încasează bani și nu înțeleg de ce permite Facebook așa ceva. Este pentru prima dată când mă bucur că părinții mei nu sunt în viață. Dacă erau și vedeau așa ceva?', a declarat dr. Monica Pop.

'E a doua oară când mi se întâmplă asta. Lor nu le convine deloc că eu am spus, dezmințit tot timpul, că acele medicamente așa-zis miraculoase nu te scapă de glaucom și cataractă. Oamenii nu ar trebui să creadă, să știe că pe Facebook sunt interviuri inventate, reclame înșelătoare. Este inadmisibil!', a spus dr. Monica Pop, luni seară, în cadrul emisiunii Punctul Culminant moderate de Victor Ciutacu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel