”Mori, ce dacă? Nu ești nici prima, nici ultima”. Înregistrare: Cum sunt tratați pacienții la Camera de Gardă a Spitalului din Urziceni: Cumpără-i un kil de colivă

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Limbaj suburban din partea medicului de gardă de la Spitalul din Urziceni.

O înregistrare arată care este de fapt atitudinea celor de la camera de gardă de la Spitalul din Urziceni, acolo unde, în aceeași zi, o tânără a născut pe trotuar, în fața unității spitalicești, iar un bărbat de 32 de ani a murit după ce a fost trimis acasă, deși avea înțepături în zona inimii. 

Acum, o înregistrare absolut șocantă a ajuns în spațiul public, una care arată un limbaj mult sub nivelul pregătirii academice, dar și în fața unor oameni care se află, realmente, în nevoie, medicul de gardă țipă și vorbește extrem de urât, atât la adresa pacientului, cât și a angajatorului său, primarul din Urziceni.

”Ce ați făcut doamnă, pentru 56 frecvența? Mori, bunică. Ce dacă? Nu ești nici prima, nici ultima. Toți murim”, strigă medicul de gardă de la Spitalul din Urziceni, și continuă pe același ton ridicat, în ciuda cererii aparținătorului de a vorbi pe un ton normal.

”Cu ce mă duceți acasă, înapoi”, întreabă pacienta.

”Da sigur, că doar am eu (neinteligibil). De venit, vii cu ambulanța, de dus, te duci pe picioarele matale. Nu ești în stare să te duci să o duci, cumpără-i un kil de colivă”, spune medicul de gardă.

”Dar nu pot să o las acum așa”, spune aparținătorul.

”Nu doamnă, o luați și o duceți unde se știe cu frecvență mică de mult. Eu nu ți-o duc în Urgență. Uite, frumușel, cu bilet de trimitere de la medicul de familie și te duci cu ea. V-ați găsit proștii. Eu nu sunt datoare să le caut doctor, mai bine să se ducă acasă și să caute *** mâncare, fasole, pernă să doarmă, că dacă stau 12 ore aici fac reclamații că noi nu îi lăsăm să mănânce. Trebuie să fiu eu datorare să sun Bucureștiul, că e maică-mea. Și să le trimit și cadouri”, mai spune medicul de gardă.

Întrebat dacă se poate vorbi cu primarul, știut fiind că spitalul este în subordinea administrației locale, reacția medicului a fost una cu un limbaj suburban.

”Dar vorbește cucoană cu dl primar, îmi bag *** în gura lui dl primar. Ce crezi? Tot atâta cu dl primar. Du-te la dl primar, să te trateze dl primar. La dl primar ai tratat-o pe mă-ta până la 80 de ani. Ți-o duci și ți-o tratezi pe cont propriu, ți-am spus eu să nu te duci? O iei de mână și o duci. Nu-s eu datoare să ți-o duc. E vie, nu e moartă. Dă din mâini, dă din picioare, nu e în comă”, a țipat medicul de gardă, potrivit unei înregistrări prezentate de Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Adevărul despre cazul medicului din Urziceni care îi spunea unei bunici: „Mori, ce dacă? Nu ești nici prima, nici ultima”. Ar trebui să încetăm, odată pentru totdeauna, cu această păcăleală - https://www.dcnews.ro/adevarul-despre-cazul-medicului-din-urziceni-care-ii-spunea-unei-bunici-mori-ce-daca-nu-esti-nici-prima-nici-ultima-ar-trebui-sa-incetam-odata-pentru-totdeauna-cu-aceasta-pacaleala_925270.html

Citește și: Ce a fost descoperit în Spitalul din Urziceni - raport. Secția de Obstretică - Ginecologie, cu lacătul pe ușă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel