Moşteanu: România nu mai are nevoie de încă o criză; suspendarea lui Iohannis nu e o soluţie

Moşteanu
Moşteanu

Moşteanu este de părere că România nu mai are nevoie de încă o criză; suspendarea preşedintelui nu e o soluţie.

România nu mai are nevoie de încă o criză la cele trei pe care le traversează deja, precizează purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, care menţionează că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, iniţiată de AUR, nu reprezintă o soluţie la aceste probleme.

'România nu mai are nevoie de încă o criză la cele trei pe care le traversează deja: cea sanitară, energetică şi politică. România are nevoie urgent de un guvern stabil, cu o majoritate solidă în Parlament, care să gestioneze pandemia şi preţurile la energie, care să facă bugetul şi să implementeze reformele din PNRR. O nouă criză nu ar face decât să prelungească actuala criză politică şi să îngreuneze şi mai tare gestionarea pandemiei. În actualul context, suspendarea preşedintelui nu este o soluţie la problemele pe care România le traversează', a declarat Moşteanu, luni, pentru Agerpres.

Luni, copreşedintele AUR George Simion a anunţat iniţierea procedurilor de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis. Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat că, în momentul în care USR se va alătura demersului de suspendare din funcţie a şefului statului, social-democraţii vor discuta şi ei acest subiect în forurile de conducere şi vor lua o decizie. 

Grindeanu, declarații

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat luni că, în momentul în care USR se va alătura demersului de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, social-democraţii vor discuta şi ei acest subiect în forurile de conducere şi vor lua o decizie



"Văd în discuţii din ultimele săptămâni acest subiect. Nu a fost pe ordinea de zi astăzi a Consiliului Politic Naţional, dar, sigur, dacă domnul Cioloş vine şi aduce şi dânsul în discuţie acest lucru, putem discuta de ce să se întâmple lucrul acesta. După ce nu avem Guvern, probabil că ar fi, din viziunea unora, necesar să nu avem nici preşedinte. Hai să îl vedem pe domnul Cioloş. (...) Dacă vine domnul Cioloş să susţină acest demers, în mod sigur vom face o şedinţă de urgenţă a Consiliului Politic Naţional să clarificăm punctul de vedere al PSD", a afirmat Grindeanu, întrebat, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, cum vede un demers înspre procedura de suspendare din funcţie a şefului statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel