EXCLUSIV  Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu ”ar putea produce surprize”: Nu poți să vii, peste noapte, cu bani de acasă sau să dai afară oameni

foto gov.ro
foto gov.ro

Guvernul Ciolacu, abia instalat, poate avea parte de surprize dintre cele mai neplăcute, din cauza pachetului de măsuri fiscale. 

”Cred că vom avea o moțiune de cenzură” spune liderul PMP, Eugen Tomac, în urma măsurilor fiscale anunțate de către premierul Marcel Ciolacu. Conform acestuia, USR are semnăturile necesare. ”Era absolut necesar să existe dezbatere, transparență. Pentru modificarea Codului Fiscal în sine, legea te obligă să iei măsuri pe care să le implementezi după șase luni. Noi nu știm ce trebuie să facă cetățenii la 1 octombrie, după asumarea acestui pachet. E lipsă de transparență și mai există un aspect pe care vreau să-l subliniez: legislația fiscală are nevoie de măsuri tranzitorii, fără ele, nu poți peste noapte să vii cu bani de acasă sau să dai afară oameni ca să poți să-ți plătești datoriile la stat. E un haos total. O decizie foarte proastă în ceea ce privește modul cum a fost gândit întregul pachet și comunicat public. Se va întoarce împotriva majorității PSD - PNL. Moțiunea de cenzură, în funcție de evoluția din următoarele săptămâni, poate produce surprize” spune Eugen Tomac, în interviul acordat DCNews. 

El punctează că AUR nu are capacitatea de a depune moțiune de cenzură. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel