Motivul pentru care rușii s-au apucat să lingă ouăle dintr-un supermarket

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

După ce proprietarul unui lanț de supermarketuri rus a anunțat că va plăti 1 milion de ruble fiecărei persoane care va face toxiinfecție alimentară de la produsele din magazin, mulți cetățeni ai Federației Ruse au decis să accepte provocarea.

La începutul acestei luni, lanțul de supermarketuri Zhiznmart din Ekaterinburg a fost criticat pentru că ar fi vândut produse alimentare compromise, iar cel puțin 18 persoane au ajuns la spital cu toxiinfecții alimentare, potrivit dunyanews.

Drept urmare, mai mulți furnizori au refuzat să mai lucreze cu Zhiznmart de teama să nu fie auditați de Rospotrebnadzor, agenția federală a Rusiei responsabilă cu bunăstarea și protecția consumatorilor.

Văzând că se confruntă cu aceste probleme, fondatorul Zhiznmart a făcut o declarație publică îndrăzneață și a promis că va despăgubi fiecare persoană dovedită că a fost otrăvită de produsele sale cu 1 milion de ruble (11.000 de dolari).

Promisiunea lui a devenit virală și, în scurt timp, oamenii au încercat să se otrăvească intenționat la Zhiznmart, pentru a primi banii,

Canalul de Telegram Baza a raportat că oamenii au început să cumpere produsele alimentare Zhiznmart în speranța că vor fi suficient de contaminate pentru a-i intoxica și pe cale de consecință pentru a primi cei 11.000 de dolari. Unii au fost atât de disperați încât au început să lingă ouăle chiar în supermarket pentru a-și crește șansele de a face toxiinfecții alimentare.

„Din câte am înțeles, conform ultimelor informații, Rospotrebnadzor și spitalele locale sunt pur și simplu inundate de afirmații de otrăvire alimentară legate de Zhiznmart fără nicio dovadă solidă, a spus fondatorul Zhiznmart, Ivan Zaichenko.

„Oamenii se plâng de tot, de mâncarea care a fost pregătită în urmă cu câteva zile în fabrici care au fost deja verificate și au trecut toate testele și de mâncarea pe care au mâncat-o în aprilie. În mod neoficial, acest lucru este asociat cu despăgubirea promisă de un milion de ruble.”, a zis el.

„Dacă vom fi găsiți vinovați în oricare dintre cele 18 cazuri investigate în prezent de Rospotrebnadzor, vreau să fac un bine și să despăgubesc oamenii cu adevărat afectați de problemele pe care le-am creat, dar drumul către iad este pavat cu bune intenții”, a spus Zaichenko.

Pentru a descuraja oamenii să intre în supermarketul său și să încerce să încerce să se intoxice intenționat, Zaichenko a clarificat că singurele persoane eligibile să primească despăgubiri de 1 milion de ruble (11.000 de dolari) au fost cele 18 care au fost tratate inițial pentru toxiinfecții alimentare. 

„Vă rugăm să rețineți că vom plăti despăgubiri celor la care Rospotrebnadzor s-a referit atunci când au început inspecțiile”, a spus Zaicheno. „Sunt 18 persoane și vom lua aceste liste chiar de la Rospotrebnadzor. Deci, vă rog, nu lingeți ouăle, este periculos”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel