Mourinho a primit Medalia de Merit Districtual în Setubal

images
images

Tehnicianul José Mourinho a primit, marţi, din mâinile Guvernatorului Manuel Malheiros Medalia de Merit Districtual, fiind bucuros de distincția primită în oraşul natal, infomează Jornal de Noticias.

Autor: Alexandru Gherghe

“Îmi place să revin în Setubal, să iau micul dejun la cafenea sau să-mi ridic paşaportul, cum am facut de dimineaţă, să mă plimb prin oraş ca un om obişnuit”, spune tehnicianul, conform unui comunicat dat de Guvernul Civil.

Mourinho nu a putut fi prezent la ceremonia de decernare a medaliilor, dar nu a trimis niciun reprezentant, afirmând că vrea să primească personal distincţia.

Profitând de prezenţa tehnicianului de la Real Madrid în Setubal, Manuel Malheiros i-a acordat acestuia medalia. “A fost un moment fericit, fără ca presa să fie prezentă, fără reflectoarele care însoţesc de obicei aceste evenimente. Pentru mine, simplitatea aceasta este specială”, a afirmat Guvernatorul, mulţumit că l-a putut distinge, chiar şi într-o manieră modestă, pe José Mourinho.

“Le demonstrează tinerilor portughezi că poţi avea succes şi reuşite cu perseverenţă, studiu şi multă muncă”, a încheiat Manuel Malheiros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel