Mujdeiul cu roșii este o rețeta absolut delicioasă. Est mult mai gustos decât varianta clasică. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- usturoi
- 6-7 bucăți roșii
- sare, ulei
Cum se prepară
Roşiile se spală şi se pun la fiert în apă. Când roşiile sunt fierte (adică se înmoaie), se scot din apă şi se lasă să se răcească, după care se curăţă de coajă. Se pasează foarte bine cu o furculiţă sau se pot da prin robot, potrivit delicatesa.ro.
Separat se curăţă o căpăţână de usturoi (sau mai mult, depinde cât de "usturoiat" se doreşte a fi mujdeiul) şi se pisează foarte bine. Se adaugă o linguriţă de ulei şi se amestecă foarte bine până devine ca o maioneză. Se adaugă apoi usturoiul peste roşii şi mujdeiul este gata.
Vezi și: CHIFTELUȚE cu USTUROI si BERE. Ies fragede, PUFOASE și pline de savoare
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu