Mujdei de usturoi, REȚETA delicioasă. SECRET în bucătărie: Ingredientul care face MINUNI

Vrei să prepari cel mai delicios sos de usturoi, mai bun ca cel de la KFC. Iată rețeta simplă a celui mai bun mujdei.

Mujdeiul este nelipsit din bucătăria românescă. Iată cum îl prepari pe cel mai bun și ce ingrediente ai nevoie. 

Ingrediente

30 g usturoi

20 g ulei

sare grunjoasă

80 g smântână de grăsime minim 20%

Pătrunjel verde tocat. Dacă nu l-ai încercat până acum, trebuie să o faci

Mod de preparare

Într-un bol, se presează usturoiul, apoi se freacă cu sarea grunjoasă până devine ca o spumă. 

Treptat, se adaugă uleiul, până usturoiul devine cremos. Dacă doriți, puteți folosi un blender, daca vreți o compoziție spumoasă, fără bucăți din usturoi. 

Apoi, treptat se adaugă smântâna, amestecând energic cu o lingură. Atenție! Cu cât smântâna e mai grasă,cu atât mujdeiul va fi mai cremos. 

La final, se adaugă frunzele de pătrunjel. Dacă nu-ți place, poți renunța la el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel