EXCLUSIV  Muncim cu drag şi spor pentru ceva care va aduce roade! Evenimente importante şi schimbări - urmări ale lui Jupiter sextil

Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Ce aduce nou în viaţa noastră conjuncţia în sextil Jupiter-Saturn?

În perioada 18-20 iunie se realizează sextilul dintre Jupiter din Taur și Saturn din Pești. Un aspect care invită la seriozitate, răbdare, pragmatism, moderație, stabilitate și un optimism gradual. Cei care încep proiecte în această perioadă vor vedea roadele mai târziu. Dar cel puțin vor avea garanția reușitei. De la conjuncția celor doi aștri, din decembrie 2020, iată că vine primul moment important în care să ne dăm seama de cele mai importante schimbări din ultimii trei ani.

Dar ce este un sextil?

"E vorba de sextilul dintre Jupiter în Taur şi Saturn în Peşti. Între 18-20 iunie e aspectul cu multă putere, atunci se perfectează. Dar aşa, ca sextil de semn, ţine mult timp influenţa asta. Când spun sextil mă refer la 60 de grade între planete. Semnul zodiacal are câte 30 de grade. Dacă facem o socoteală, de la Peşti la Berbec avem 30, de la Berbec la Taur avem 30 de grade.

Sextilul face parte din seria aspectelor benefice, pozitive în astrologie. Din punctul meu de vedere este mult mai bun decât un trigon. Trigonul este ceva de poveste, genul ăla de aspect minunat, extraordinar pe care-l ai, şi dacă nu faci nimic cu el - degeaba-l ai. Însă sextilul este genul de aspect care te poate ajuta să munceşti cu drag şi spor pentru ceva şi să iasă roade de acolo.

Ei bine, iată avem un sextil! Jupiter şi Saturn nu sunt personale, sunt deja transpersonale şi ele sunt cele care aduc evenimente importante în viaţa noastră. Veţi citi peste tot că Jupiter este marele benefic şi Saturn este marele malefic. Mie mi s-a demonstrat în timp că Saturn poate să fie mai benefic decât Jupiter. Când cei doi sunt în sextil e un aspect bun pentru întreaga lume. La nivel mondial, cu Jupiter sextil Saturn anumite situaţii se vor pondera, se vor aşeza.

Un sextil ca acesta se va mai întâmpla în 4 mai 2037, e un aspect foarte rar. Ultima conjuncţie Jupiter-Saturn s-a petrecut în decembrie 2020" a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Emisiunea completă, aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel