Musaca de cartofi cu carne. Rețeta știută de puține gospodine. Cea mai gustoasă! Musacaua de cartofi cu carne este unul din preparate adorate de români. Iată cum se prepară.
1 kg cartofi
500 gr carne tocată
4 ouă
1 ceapă
condimente
smântână
Musaca de cartofi cu carne. Rețeta știută de puține gospodine. Cea mai gustoasă! Se fierb cartofii în coajă, iar separat carnea se căleşte împreună cu o ceapă tăiată foarte fin.
Musaca de cartofi cu carne. Rețeta știută de puține gospodine. Cea mai gustoasă! După ce se căleşte puţin, se condimentează după gust şi se lasă puţin să se răcorească, după care se pun 2 ouă întregi amestecându-se bine, scrie realitatea.net. Când cartofii sunt fierţi, se curată de coajă, se taie felii şi se aşează în tavă cu puţin ulei.
Musaca de cartofi cu carne. Rețeta știută de puține gospodine. Cea mai gustoasă! Se va aşeza un strat de cartofi, unul de carne tocată, şi tot aşa iar deasupra va fi un strat de cartofi. Cele 2 ouă rămase se bat împreună cu smântână şi cu sare şi se pun deasupra, peste ultimul strat de cartofi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu