Mușchi de vită cu unt și usturoi? Sigur că da! Nu ai cum să refuzi așa ceva. Rețeta este senzațională! Amestecul de arome te va cuceri.
Ingrediente
500 g muşchi de vită
sare şi piper după gust
1 lingură ulei de măsline
4 linguriţe unt
1/2 linguriţă usturoi pisat
1 lingură condiment (cimbru, pătrunjel etc.)
Cum se prepară
Şterge bine carnea cu un prosop de hârtie şi puneţi tigaia pentru prăjire pe foc. Adăugaţi uleiul de măsline în tigaie. Carnea o pregătim cu sare şi piper pe ambele părţi. Puneţi acum la prăjit carnea în tigaie, câte 4-5 minute pe o parte, sau până când aceasta a început să-şi schimbe culoarea, scrie atlasculinar.ro. În timp ce carnea se prăjeşte, amestecaţi untul cu ustuoi, ierburi, sare şi piper. Când carnea este prăjită, se scoate pe o farfurie, se felieaza şi se adăugă mixul de unt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News