Mutu explică incidentul din cantonament: Am crezut că nea' Piţi va fi mai relaxat, dar am greşit

Mutu isi recunoaste greseala
Mutu isi recunoaste greseala

Miercuri, cu câteva ore înaintea amicalului României cu San Marino, a apărut informaţia că Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş au încălcat programul stabilit de selecţionerul Victor Piţurcă şi că ar fi ajuns băuţi în cantonament, mai târziu decât ora fixată de selecţioner.

"Oile negre" ale naţionalei României la prima acţiune din noul mandat al lui Victor Piţurcă, Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş, au ţinut să clarifice motivele pentru care nu vor fi folosiţi în meciul amical cu San Marino.

Mutu a explicat că, după ce jucătorii au primit liber de la Piţurcă, el şi Gabriel Tamaş au revenit la hotel cu o oră mai târziu decât le ceruse selecţionerul, motiv pentru care acesta a decis să nu îi folosească în partida cu San Marino.

"Am întârziat o oră faţă de cea la care ne spusese nea Piţi să venim şi ştiţi cum e el, foarte strict. Ne cere să respectăm regulile. Ne-a exclus din lot pentru acest meci, îi înţelegem decizia. Nu vom juca deloc, ne pare rău. Suntem afectaţi, dar a fost o întârziere de o oră, nicidecum un scandal", a spus Adrian Mutu, citat de ProSport.

Şi Gabriel Tamaş a confirmat incidentul, însă a subliniat că acesta a avut loc luni seară, nu în seara dinaintea partidei cu San Marino, şi a ţinut să precizeze că nici nu s-a pus problema să se exagereze cu alcoolul. "Într-adevăr am întârziat. S-a exagerat cu ce s-a scris cu băutura, nu a fost vorba de aşa ceva. Domnul Piţurcă ne-a pedepsit. Nu ne pică bine că nu vom juca, dar îi înţelegem decizia. Nu aseară, ci acum două zile am întârziat o oră la program", a punctat Tamaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel