Mutu: „Sper să nu dezamăgesc şi să reuşim să câştigăm cu Bosnia“

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a vorbit pentru prima oară după revenirea în rândul “tricolorilor”.

“Sincer să fiu mă aşteptam să fiu convocat, dar doar dacă aveam o evoluţie foarte bună. Lumea se aşteaptă de la mine la ceva spectaculos şi sper să le demonstrez că am o altă atitudine. Chiar dacă eram apt, nu puteam să vin din cauza suspendărilor. Simt presiune, dar sunt obişnuit pentru că de-a lungul timpului a fost o presiune mare pe umerii mei. Sper să nu dezamăgesc şi să reuşim să câştigăm. Am avut o frustrare în aceste nouă luni din cauza neglijenţei de care am dat dovadă pentru că celelalte probleme au fost de fapt o refulare”, a spus internaţionalul român, în cadrul unei conferinţe de presă, ţinută la Complexul de la Mogoşoaia.

Mutu a atins şi problema relaţiei cu selecţionerul Răzvan Lucescu. “Am vorbit cu Răzvan, iar lucrurile s-au lămurit şi am stabilit ce trebuie să facem în continuare, nu ceea ce s-a întâmplat. Mi-am cerut scuze băieţilor care au fost la Belgrad pentru că aşa am crezut că este normal. Dacă aveam un alt comportament şi nu făceam anumite greşeli, poate aveam alt traseu în cariera mea. Nu mă interesează cine spune că am vândut meciul de la Belgrad atît timp cât nu o spune Răzvan Lucescu”, a precizat Adrian.

Despre meciul cu Bosnia, Mutu a spus: “Avem puţine puncte după aceste trei meciuri şi este necesar să obţinem maxim din cele două meciuri. Este un meci capital cel de sâmbătă şi trebuie să câştigăm pentru că Bosnia nu este atât de puternică pe cât se spune”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel