Nadine ocolește restaurantele din Franța, acolo unde locuiește: "Te costă o grămadă. Nu simți că ai ieșit undeva să te simți bine"

Sursa foto: Facebook Nadine
Sursa foto: Facebook Nadine

Nadine s-a întors pentru o mică vacanță în România, la doi ani după ce a plecat din țară, și a observat o mare diferență față de Franță, atunci când vine vorba chiar și de o banală ieșire în oraș cu familia.

"Primul contact l-am avut cu Timișoara, unde am și rămas o noapte și am fost foarte surprinsă de politețea ospătarilor. Am concluzionat, discutând cu Dragoș și cu Noah, că noi, românii, avem un sentiment dintr-ăsta de inferioritate de care trebui să scăpăm repede. Nu știm nici să ne promovăm.

Spun asta pentru că în Franța nu m-am bucurat de serviciile de care te poți bucura la noi. Fie că vorbim despre manichiură, servicii legate de chestiunile cosmetice sau de cele oferite de chelneri, pur și simplu. Ai noștri pot fi egali cu oricare alții. Mi-a plăcut la Timișoara nu doar politețea, ci și calitatea mâncării. Parcă uitasem că știm să excelăm realmente în asta”, a spus Nadine, potrivit cancan.ro.

"Te costă o grămadă de bani să ieși la restaurant cu ai tăi"

”În primul rând, par că nu știu să se bucure de anumite lucruri din viață. Se așază la câte o masă și politețea îmbracă alte forme. La ei totul e rigid, e scrobit, uneori chiar minimalist. Te costă și o grămadă de bani să ieși la restaurant cu ai tăi și nu simți că ai ieșit undeva ca să te simți bine. Deși mai călătorisem prin "străinătățuri", n-am avut până acum ochii să văd și minte să realizez cele pe care vi le-am povestit”, adaugă ea.

În 2021, Nadine a ales să plece din România. Acum, locuiește alături de familia sa într-o comună aflată în centrul Franței, la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de Bordeaux.

"Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc înFranța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre", spunea Nadine, atunci.

Vezi și:  "A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine". Nadine, schimbări uriașe de viață: Iubesc să scap de aceste straturi de pe mine 

 "Știu ce înseamnă să-ți fie teamă că ți se vor vedea păduchii din cap". Nadine, despre momentul în care a fost lăsată în orfelinat: M-a târât până acolo, deși am implorat-o... 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel