Naomi Campbell surprinsă fără burta de gravidă cu 3 săptămâni înainte de anunțul nașterii fiicei sale

Instagram - @Naomi
Instagram - @Naomi

Presa internațională, susținută de surse apropiate supermodelului Naomi Campbell, susține că aceasta s-a folosit de o mamă surogat pentru a o aduce pe fiica sa pe lume. 

Cu doar 3 săptămâni înainte de nașterea fiicei sale, Naomi Campbell a fost surprinsă în New York de paparazzi fără burta de gravidă. Aceasta a anunțat nașterea fiicei sale printr-o postare pe Instagram, pe 18 mai. Pozele au ajuns în atenția publică în urma anunțului, Campbell arătând la fel de bine ca întotdeauna într-un costum sport în culorile alb, albastru și cu accente galbene. 

Vezi imaginile AICI

Supermodelul, care va împlini 51 de ani sâmbătă, 22 mai, are o relație de peste un an și jumătate cu actualul iubit. Cei doi au ținut relația departe de obiectivul camerei, fiind foarte discreți. 

Modelul a mai vorbit despre maternitate și s-a declarat încrezătoare în știință și opțiunile pe care i le oferă. Conform presei internaționale, au fost ridicate suspiciuni conform cărora aceasta ar fi apelat la o mamă surogat, apropiații și prietenii vedetei susținând această ipoteză, scrie The Sun.

Mamă la 50 de ani

Naomi Campbell a dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, conform publicației The Sun. Supermodelul a publicat marți, 18 mai, o fotografie a fiicei sale, comentând imaginea: „o mică și frumoasă binecuvântare m-a ales să îi fiu mamă”.

„Sunt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe viață cu îngerul meu. Nu există iubire mai mare”, a scris aceasta în anunțul său. 

Vedeta a etichetat-o pe mama sa, Valerie Morris-Campbell, în postare, dar nu a dezvăluit alte detalii. Naomi Campbell a fost văzută în public în aprilie 2021, când a defilat pentru Michael Kors. Designerul a fost, de altfel, printre primele vedete care au felicitat-o pe Campbell. „Dumnezeule! Astăzi este ziua? Cât de incredibil! Cât de norocoasă este ea și cât de norocoasă ești și tu! Ce mamă minunată vei fi! Binecuvântări!”, a scris Kors în comentarii.

A pozat nud înainte de a da vestea

Acuzațiile ar putea fi fondate, întrucât supermodelul a pozat nud cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Naomi Campbell a pozat nud pentru revista i-D. Supermodelul în vârstă de 50 de ani a fost martora multor discriminări cu tentă rasială în industria modei, iar acum a dezvăluit că se simte mândră că echipa care a lucrat la acest proiect este compusă exclusiv din oameni de culoare.

„Mi se întâmplă foarte rar asta. Luis este al treilea fotograf de culoare cu care am lucrat în toată cariera mea în industria fashion. M-am simțit mândră, recunoscătoare și fericită că am făcut parte dintr-o ședință foto cu tineri creativi care au culoarea pielii mele”, a spus modelul.

Fotografiile provocatoare au fost făcute în Kenya, unde Naomi Campbell deține o locuință din 1994. Apariția supermodelului a stârnit admirația fanilor care au observat faptul că deși are 50 de ani, Naomi arată extraordinar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel