Năstase: Băsescu e ca o vulpe împuşcată de pe care fug puricii

Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase, a ținut să precizeze, miercuri seara, în cadrul primului interviu televizat, după ieșirea din închisoare, că Traian Băsescu se află în spatele condamnării sale la închisoare în dosarul Trofeul Calităţii şi l-a asemănat pe preşedintele ţării cu "o vulpe împuşcată de pe care fug puricii".

Traian Băsescu nu mai merită "foarte multă atenţie", a declarat fostul președinte al PSD. "Traian Băsescu este ca o vulpe împuşcată de vânători şi de pe care fug puricii. Nu are rost să te mai ocupi în mod deosebit de Traian Băsescu.

Destinul lui trist se încheie urât şi în momentul acesta noile generaţii şi cei care vin acum şi construiesc o formulă care sper să fie mai bună trec pe lângă el aşa cum trece un 4x4 pe lângă un Logan care tocmai a făcut un mic accident de circulaţie lovind din neatenţie o maşină pe prima bandă. Nu mai este nevoie să-i mai dăm foarte multă atenţie. Este important să nu cădem în capcana de a ne pierde vremea cu Traian Băsescu, ci să găsim căi de construcţie şi soluţii pentru nişte oameni care au aşteptări", a spus Adrian Năstase.

 Întrebat de Mihai Gâdea dacă ar fi tentat să-i facă rău lui Traian Băsescu pentru felul în care a fost tratat şi condamnat, Adrian Năstase a răspuns că, din punctul de vedere al omului politic, nu ar face-o, cu toate că ar fi avut ocazia, însă a sugerat că, din punct de vedere uman, s-a gândit la o posibilă răzbunare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel