EXCLUSIV  Nativii care nu trebuie să stea pe loc săptămâna ce urmează. Daniela Simulescu: Astrele vă țin în priză! / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Gemeni. 

Daniela Simulescu a explicat ce înseamnă Marte în Vărsător, în conjuncție cu Pluto. 

„Nici nu intră bine Marte în Vărsător că, ce credeți că face? Se întâlnește cu Pluto, recent intrat în Vărsător. Aceasta este o conjuncție nemaipomenită care are efecte mult timp. Așa că vă invit pe toți, de mâine, să vă găsiți motivațiile viitoare. Unde știți voi că va fi viața voastră, dar viața voastră nu la modul: mă nasc, fac o școală, îmi fac o relație, fac un copil, fac o casă. Nu! Ci la modul unde vreau eu să fac lucrurile diferit. Poate vreau să călătoresc, deși nimeni din familia mea nu a călătorit. Poate vreau să fac o facultate la 50-60 de ani, deși nimeni din familia mea nu a făcut-o. Poate vreau să plec departe sau să ies dintr-o situație care nu-mi convine, deși nimeni din jurul meu nu a făcut-o.

Cu Marte în Vărsător, în conjuncție cu Pluto, e vorba de puterea interioară pe care o putem găsi în scopul acestor idei revoluționare pentru fiecare dintre noi.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Voi trebuie să rețineți un singur lucru săptămâna ce urmează: Mercur, recent intrat în Vărsător, va face careu cu Uranus. Careul se va perfecta la sfârșitul săptămânii, dar trăiți sub aspectul lui între următoarele zile.

Ce înseamnă asta? Instabilitate. Cum ați terminat un proiect, credeți că vă trageți sufletul, se mai întâmplă ceva neașteptat, după care altceva și altceva. Astrele vă țin în priză săptămâna ce urmează, nu vor să vă țină pe loc. Vor să vă facă să dansați.

În casa a 9-a veți avea Soarele, Mercur, Venus, Marte, Pluto. Știți cum e? Nu trebuie să stați pe loc săptămâna ce urmează. Teoretic, casa a 9-a înseamnă călătoriile, cursurile, studiul, educația, mișcarea, obiectivele. Voi nu trebuie să stai pe loc, indiferent de vârstă și de ce se întâmplă în viața voastră, trebuie să vă plimbați.

Cu cât stați mai mult și cu cât stați mai mult pe acasă vă faceți mai mult rău. Aș insista să caut oameni mai deștepți de la care am ce învăța. Când ne uităm la casa a 9-a, ne gândim la oamenii aceia care toată viața au studiat și acum au o filozofie de viață aparte, o înțelepciune diferită. Trebuie să îi căutați, nu vă lăsați! Trebuie să ascultați!

Săptămâna viitoare trebuie să căutați oameni mai deștepți ca voi, chiar și mai tineri, și să nu îi judecați în funcție de vârstă, ba din contră, să priviți lucrurile diferit. Celor tineri le e mai ușor să se uite la cei mai în vârstă ca fiind înțelepți, însă celor mai în vârstă le va fi mult mai greu să se uite la cei mai tineri ca fiind mai înțelepți.

Dar gândiți-vă la ceva! Oarecum vremurile se schimbă, tehnologia este la putere și dacă nu ascultați de la cei mai tineri care sunt obișnuiți cu tehnologia, veți avea multe de pierdut.

E important ca săptămâna aceasta să învățăm de la oamenii mai înțelepți, mai experimentați, indiferent de vârsta lor și este foarte important pentru voi să nu stați locului, să interacționați cu cât mai mulți oameni, să vă plimbați, să vă planificați călătorii.

Multora dintre voi s-ar putea să vă vină ideea magică de a pleca din țară, de a vă întoarce în țară, de a muta dintr-un oraș în altul sau de a apuca de o facultate, de un curs, de ceva. E o săptămână în care trebuie să fiți Speedy Gonzales!", a pus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel