EXCLUSIV  Nativii care se vor victimiza și vor exagera în următoarea perioadă. Daniela Simulescu: Nu creați drame și nici nu vă implicați în ele / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Gemeni. 

Daniela Simulescu a explicat la ce trebuie să ne așteptăm la finalul săptămânii viitoare. 

„Pe 13 decembrie Mercur ne face surprize. Își începe ultima retrogradare din 2023 și o face în semnul Capricornului, însă, la un moment dat, se va întoarce în Săgetător și retrogradarea în sine se termină pe 2 ianuarie în semnul Săgetătorului.

La sfârșitul săptămânii, din păcate, avem un careu între Soare și Neptun. E un aspect bun pentru teoriile conspirației, pentru dezinformare, pentru informații distorsionate. Acest aspect epuizează, aduce confuzie, tensiuni interioare și ne mințim pe noi înșine, după care îi mințim și pe alții și ne lăsăm mințiți. Trebuie să aveți grijă la finalul săptămânii să nu exagerați cu nimic și v-aș mai recomanda să nu vă implicați în evenimente sau în situații doar de dragul de a o face superficial.", a spus Daniela Simulescu. 

2. Sursă foto... (gemini_51166400.jpg)

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @alyaromalya

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Mercur, guvernatorul vostru, își începe retrogradarea săptămâna ce urmează. Acest lucru nu este neapărat cu bucurie, din punctul meu de vedere, pentru că retrogradează în casa a 8-a și s-ar putea să vă simțiți țintuiți.

Duceți foarte multe în spate. Un Mercur retrograd în casa a 8-a vă complică mintea, vă gândiți la tot felul de prostii, aveți o mulțime de scenarii, vă confruntați cu proprii demoni și în loc să trăiți aici și acum, vă place să vă faceți povești despre orice, încercați să găsiți sens la orice în jurul vostru și găsiți câte o idee care nu se confirmă deloc, dar trăiți voi în idei zilele ce urmează.

S-ar putea să vă victimizați mai mult decât e cazul. Veți exagera puțin zilele ce urmează. Vă stă capul la prostioare, la păcate, nu la cele pe care ni le spune Biserica, dar încercați să faceți niște combinații care nu își au rostul. Stați departe de ele!  

Aveți Luna Nouă în casa a 7-a și chiar trebuie să faceți lucrurile cât mai simplu. Aveți pe Venus în casa a 6-a, în opoziție cu Jupiter. Nu creați drame la serviciu și nici nu vă implicați în drame. Lăsați pe alții să stea în dramele respective!”, a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Retrogradarea lui Mercur dă planurile peste cap. Daniela Simulescu: E timpul să-ți cauți un alt drum / video https://www.dcnews.ro/retrogradarea-lui-mercur-da-planurile-peste-cap-daniela-simulescu-e-timpul-sa-ti-cauti-un-alt-drum-video_941178.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel