Naty Badea și Ana, fiica ei, au revenit în România definitiv, din Italia. Prima impresie după întoarcerea acasă

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea și Ana, fiica ei, au revenit în România definitiv, din Italia, unde au stat trei ani și două luni.

Naty Badea, corespondent special al postului Antena 3 CNN și o figură cunoscută în peisajul media românesc, a decis să revină definitiv în România, împreună cu fiica ei, Ana, după o perioadă de trei ani și două luni petrecută în Italia. Această decizie marchează un nou capitol în viața jurnalistei și a fiicei sale, după o experiență plină de provocări și momente memorabile în Italia.

Decizia de a se întoarce acasă nu a fost una ușoară pentru Naty Badea, care a avut ocazia să trăiască și să lucreze în Italia, o țară cu o istorie și o cultură bogate, dar și cu o comunitate românească numeroasă. În această perioadă, jurnalista a fost un martor atent al vieții de zi cu zi din Italia, atât în comunitatea locală, cât și în diaspora românească, reușind să își construiască o reputație solidă ca jurnalist și om de cultură.

2. Naty Badea... (naty-badea_82954400.jpg)

„Am ajuns în România. M-am repatriat. A fost cu emoții, cu multe lucruri de pus la punct. Zborul a fost unul cu turbulențe și cu întârzieri. Este normal pentru aceste vremuri, așa a fost toată vara. Nici nu știu dacă a fost vorba despre o aterizare sau un impact pentru că a fost una cu peripeții. A dat Domnul să ajungem. Acum trecem la operațiunea să desfacem bagajele, lucru care este un maraton de forță. Cred că am făcut sală cât pentru 50 de zile... la cât am ridicat pachete, cutii...

Întoarcerea în România, deși a fost plină de provocări logistice, a fost întâmpinată cu bucurie de jurnalistă. Naty Badea a salutat ospitalitatea românilor, subliniind că, în România, oamenii sunt foarte drăguți și atenți la nevoile celorlalți. Ea a comparat această atitudine cu experiențele trăite în Italia, unde, după cum a mărturisit, nu a întâlnit aceeași căldură și deschidere în magazinele de acolo: „În Italia nu am găsit două magazine în care să fiu tratată ca un om”, a spus jurnalista.

„M-am întors în țară. Poate unii nu au crezut și au zis că este o cacealma. Încercăm să ne reluăm viața aici, încet, încet”, a mai spus ziarista.

3. Sursă foto... (naty-abdea-in-alcrimi-de-1-decembrie_36196500.jpg)

Naty Badea nu este doar jurnalistă! Este și scriitoare. Și una chiar foarte apreciată! Pe Naty Badea o puteți citi în cărțile „Sunt Aici!”, „Sunt încă Aici” și „Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”, dar și în „Culoare dincolo de gri”.

VEZI ȘI: Naty Badea (Antena 3 CNN), PROVOCARE. Interviu în... versuri

Naty Badea a răspuns „DA!” unui interviu atipic. 

Înțelesurile, chiar și aceleași, se suprapun şi emoţionează, precum o fac şi versurile scrise de Naty Badea. Nevoia sa de a exterioriza trăiri curate, oneste și foarte, foarte puternice s-a materializat printr-o nouă carte, recent lansată.

Contactată de Rodica Mitu în 2017, Naty Badea a acceptat un interviu atipic. Mai exact, să răspundă întrebărilor în... versuri. Răspunsul ei a venit imediat: da!

Poeziile pe care urmează să le citiţi în continuare fac parte din volumele "Sunt AICI!" şi "Sunt încă AICI!".

Într-o lume în care totul se desfăşoară cu rapiditate, care este rostul poeziei?

Vedeți continuarea aici: https://www.dcnews.ro/naty-badea-antena-3-provocare-interviu-in-versuri_569964.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel